Uwielbiam Hanię <33 Kocham ją, jestem jej największą fanką!
Baa! Nawet byłam świadkiem na jej ślubie z Łysym... I Dżonasi byli tesh...
Bo Miley jest żoną Karola Kopcia (czyt. Łysego XD) .
Piosenka Lets get krejzee zaczyna mnie wkurzać, ponieważ Łysy ciągle jej słucha ;\ a poza tym jeszcze te zdjęcia... A Oskarka tam przeciesh nie było! Więc kto pozwolił w niej zdjęcia umieścić!?
Film fajny, ale spodziewałam się czegoś ciekawszego... Dałam 8/10 tylko ze względu na to, że przeciesh byłam jej świadkiem na ślubie:D no moshe i dlatego tesh, że boję się Karola...jego darcie ryja..okropność! ;
Teraz już wiem, weszłam na jej profil.
Masz ją w znajomych? Super.
Cóż, nie ma się co dziwić, że potem antyfani wyzywają fanów HM od debili i bezmózgowców, jeden taki post i już mają pretekst.
Ona się tylko bawi. Nie psuj jej tego, bo Cię wyklnie. Nie, żebym uważała, z załamiesz się po tym, aczkolwiek lubię uprzedzać fakty. Choć ona i tak tego nie zrobi, bo nie zrobi czegoś, co ja napisałam, że ona zrobi.
Tak, tak, mam ją w znajomych, a to nie znaczy nic więcej niż to, że ją znam. Mówi to sama nazwa "znajoma".
Ach, i fani HM, to zazwyczaj jednak są średnio inteligentni ludzie (wiem, bo często takowych spotykam na najróżniejszych forach internetowych).
Oczywiście bo ja przeciesh Koffam Hanię!!!!
Olu masz w ryj. Tylko wróć do zdrówka. Tak fajnie bez Ciebie, że ja pierdole. Możemy sobie robić co tylko zapragniemy i nikt nas nie wyśmieje, an i nikt się nie irytuje i nie bulwersuje. Twój przyjaciel Łysy byłby niezadowolony, że obrażasz Hanię.
A tak w ogóle to zawsze musisz udawać, że mnie znasz? No to dziękuję. Odwdzięczę się tym samym. No i nie udawaj też takiej mądrej... NIE UDAWAJ.
Ohhh i jeszcze jedno. Śmiałaś twierdzić, że ten temat Ci się podoba. Więc teraz łaskawie zamknij ryj...;D
A Raf ma dziurę w głowie, wczoraj ze Śpiącą to zauważyłyśmy ;pp ha ha ha;p
Miałam jeszcze napisać o tym, że Hania i Łysy mają dwójkę dzieci. Amandę i Xawerego. Jednak nie napiszę, ponieważ będziecie myśleć, że mam jakieś schIZYY ;o ;dd
tenfilm był żalooowy!!!!
nie warto było iśćna to do kina.. :((((
Lubie Miley ale film był baz sensu!! :((
No sorry nie obrażaj PoKeMoNóW, bo Sonrisa się na Cb obrazi, powie Izie, Reniferowi, Bronie... I wtedy będziesz wszystkiego żałować, gdy zostaniesz zaatakowana jogurtem lub pianką.
SHIT!! Widze że sie tu roi od pokemonów... Na wszelki wypadek nie bede ogladal tego filmu, po pierwsze szkoda czasu na takie badziewie, a po drugie... jeszcze mi jakis uraz na mozgu zostanie...:)
Kurwa załoga Filmweb powinna coś zrobic z tymi pokaemonami. Oczywiście nic nie zarzucam Filmwebowi.
Nie wiedziałem, że jeszcze takie kompletne kretynki istnieją.
Ta wypowiedź nie jest na poziomie 6 latka. Przestań dzieciaczku oglądać takie głupie filmiki bo mózg Ci wyparuje (chociaż pewnie już go nie masz).