Pan Karewicz i pan Mikulski moim zdaniem są naprawdę wielkimi aktorami. Bardzo ich
lubię. Lecz inni aktorzy szczególnie Kot i Adamczyk bardziej chcą się wypromować na tym
filmie i to psuję cały film.
Ja miałem wrażenie, że Karewicz ma problemy z wymową - momentami strasznie niewyraźnie mówił. Czyzby starość?
Ciekawe, gdzie widziałeś te problemy, ja jakoś nie miałam problemu ze zrozumieniem jego mowy.
Swoją drogą, fascynuje mnie, skąd tu nagle tyle tematów, dyskusji, ruchu, skoro do premiery pozostał tydzień.
Pierwsza scena spotkania Brunnera i Klossa byla dosc dennie zagrana, dykcja obu jakas taka sztywna. Troche mnie to przestraszylo, ze zapowiada sie padaka ale potem sie jakby rozkrecili i przez reszte filmu nie mialem zastrzezen. Niemniej ta scena utkwila jakos w pamieci. A ogolnie to film na +
Jak to tydzień do premiery? Premiera wyznaczona była na 16 marca. A ty piszesz pod koniec sierpnia że tydzień przed premierą?
Nieźle zabalowałeś :)
Jestem dziewczyną, zacznijmy od tego. Mówię o premierze DVD. Nagle się wszyscy hejterzy budzą, to pytam.