PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476021}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 364 tys. ocen
7,7 10 1 364256
6,8 68 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Kiedyś czytałam że ten Potter jest za mroczny aby ogladali je młodsi, ale teraz już nie jestem
taka pewna, bowiem dopiero co wróciłam z mojego drugiego seansu. Obok mnie siedział
pan z 2 małych dzieci: tak na oko 5-6 lat i wszystko było dla nich śmieszne. Gdy Voldemort
był zabity:słyszałam tylko ich śmiech. To wychodzi na to że dzieci widzą w tym więcej
smiesznych rzeczy niż dorosli:)) Co o tym sądzicie?

użytkownik usunięty
AkkarinLove

Jest nie dla dzieci, ale nie dlatego, że mroczny, ale dlatego, że go nie zrozumieją. Wątpię, czy jakikolwiek 5-6 latek zrozumiał wspomnienia Snape'a i jego poświęcenie dla Lily. A skoro śmieją się na czyjejś śmierci, no cóż:)

ocenił(a) film na 10
AkkarinLove

Nie powinno się zabierać dzieci w 5-6 latach do kina na ten film... bo tylko psują seans bezsensownym śmianiem się :P Lepiej niech pójdą na Auta 2 :D

ocenił(a) film na 8
AkkarinLove

Bez przesady. Ja odczuwam satysfakcję ( nie wiem czy to dobre słowo ) gdy umrze bohater, którego nie lubię, ale nie śmieję się na głos
( może czasem, ale nie tak, żeby było bardzo słychać ). Mimo wszystko nie wzięłabym dziecka na ten film.

ocenił(a) film na 8
AkkarinLove

No zajebiście, że ten film jest od 10 lat.

Sathyriasiska

morda w kóbeł

ocenił(a) film na 8
AkkarinLove

Ten facet jest delikatnie mówiąc niepoważny...już nie wspominając o kompletnym braku kultury, skoro pozwalał tym dzieciom na takie zachowanie w kinie, w końcu ten film to nie komedia...