PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476021}

Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 364 tys. ocen
7,7 10 1 364269
6,8 68 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter i czara ognia

Młody czarodziej startuje w Turnieju Trójmagicznym i staje do pojedynku ze swym śmiertelnym wrogiem, lordem Voldemortem.

14-letni Harry rozpoczyna czwarty rok nauki w Szkole Magii i Czarodziejstwa. Wszystko wskazuje, że będzie to niezwykły rok, a to dzięki organizowanemu Turniejowi Trójmagicznemu, w którym biorą udział przedstawiciele trzech największych magicznych uczelni: Hogwartu, Beauxbatons i Durmstrangu. O tym, kto wystąpi w turnieju, zdecyduje Czara Ognia, która tym razem postanawia wytypować aż czterech zawodników, w tym niespełniającego jeszcze kryterium wieku Harry'ego Pottera. Przyjaciele Harry'ego przeczuwają, że kryje się za tym jakiś spisek.

Harry Potter i Czara Ognia w TVN za 14 dni czekamy przed nami mroczne i niespokojne czasy

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Za niecałe 2 tygodnie puszczą tą część :-)

ocenił(a) film na 10
looki14

Dokładnie Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 13 dni ta część jest mroczna warto patrzeć

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 12 dni

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 11 dni

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 10

a tak w ogóle to widziałem fajną reklamę z Harry Potter na TVN a ty genialne i to nie jedną

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Ja nie widziałem, bo nie oglądam TVN-u poza Harrym Potterem i innymi filmami w Superkinie.

ocenił(a) film na 10
looki14

Acha spoko

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 9 dni

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

A tę wakacje będą wyjątkowe bo pokażą po raz pierwszy drugą część insygniów śmierci w TV, nie licząc HBO :)

ocenił(a) film na 10
mati08924062137

w HBO już nie leci chyba zawieszono emisję a Harry Potter i Insygnia Śmierci część 2 w TVN poleci dopiero 5 września o 20:00 czyli już w premierowym ale jesiennym superkinie bo 29 będzie też jakaś premiera jakiegoś filmu ale nie , Harry Potter bo Insygnia Śmierci część 1 poleci 22 sierpnia więc odstęp 2 tygodniowy mamy więc , a 29 sierpnia to będzie otwarcie jesiennej premierowej telewizji w TVN oczywiście chodzi o filmową ta serialowa to dopiero 1 wrzesień 2014

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Na HBO zawieszono, już jakoś 2 lata temu. A szkoda że trzeba czekać aż do 5 września, ale to będzie się fajnie wiązało z premierami pod koniec roku. 2 tygodnie przed więźniem labiryntu, 2 miesiące przed igrzyskami śmierci, i 3 przed hobbitem :)

ocenił(a) film na 10
mati08924062137

nie bo dokładnie w lutym 2013 Insygnie Śmierci część 2 wiem bo mama se wzieła nowy dekoder z cyfrowego polsatu i miała miesiąc HBO no dokładnie

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

To musiałem akurat przegapić tę emisje. Ale prawdopodobieństwo że na HBO pokażą jakąś część Harry'ego Pottera jest bliskie 0. Chyba że za parę lat pokażą te 3 filmy co do nich Rowling teraz scenariusz piszę.

ocenił(a) film na 10
mati08924062137

łooo zapewne tak i masz racje ale jeśli chodzi o Harry Potter w TV to powtórki w TVN i TVN7 wynagrodzą ci brak ich na HBO

ocenił(a) film na 10
mati08924062137

teraz w HBO poleci THOR mroczny świat i chyba Iro Man 3 zostanie zdjęty

LobeliaSakvil

Tak, w tym miesiacu ma być Thor 2.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

dokładnie 27 lipca o 20:10 i ma być jeszcze madagaskar 3 jak znajdę linka to dam tu jakie filmy polecą w HBO a i Thor 2 będzie z lektorem w HBO chyba

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

https://www.youtube.com/watch?v=v7rTKb8HmHE

ma być wielki gastby i kraina lodu jeszcze trochę dziwne że kraina lodu teraz a nie w grudniu ale co tam

LobeliaSakvil

Oglądałem już :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Fajna muzyka leci w tle :)

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 8 dni jutro będzie tydzień

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za tydzień (7 dni huraa)

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 6 dni hura hura

zbliża się Harry Potter i Czara Ognia :) w TVN nie mogę uwierzyć że to już w 4 część i że tak szybko przeleciało od 30 maja 2014 rok a ty ?

ocenił(a) film na 5
LobeliaSakvil

...a ja mam to gdzieś i wole sobie przeczytać książkę lub obejrzeć film jak człowiek na dvd zamiast oglądać pierdyliard reklam w tv.

ocenił(a) film na 10
Anthrax91

Spoko twoje zdanie :-)

ocenił(a) film na 9
LobeliaSakvil

Dokładnie. Szybko mija ten maraton.

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 5 dni ale jazda :)

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 4 dni

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN JUŻ za 2 dni

ocenił(a) film na 10
looki14

Sorry pomiliłem się w wcześniejszym poście Harry Potter i Czara Ognia w TVN W TEN PIĄTEK O 20:00 CZYLI ZA 3 DNI

PS SORRy za pomyłke jutro będzie 2 dni

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już za 2 dni super nareszcie :)

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN JUTRO O 20:00

ocenił(a) film na 10
looki14

Harry Potter i Czara Ognia w TVN już dziś o 20:00

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

I już po Harry Potter i Czara ognia