Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011
7,7 366 tys. ocen
7,7 10 1 365730
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
powrót do forum filmu Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
ocenił(a) film na 6
Jakebloom

McGonagall, jako zastępca.

Jakebloom

NIE! snape byl dyrektorem!

mistrz_konopka

Mcgonagall była. On był ale dopiero w siódmej cześci trochę później.

slawcioo1

Pod śmierci Dumbledora dyrektorem została McGonagall, natomiast siódmej części po tym jak Ministerstwo opanował Voldemort dyrektorem był Snape, a później chyba znowu dyrektorem została McGonagall.

ocenił(a) film na 9
mafia18

Muszę się nie zgodzić.Było tak.Po śmierci Dumbledora zaczely się przeciez wakacje.W kolejnym roku(7) dyrektorem zostal sneape.Na koniec 7 części dyrektorem była McGonadal(chyba tak sie to pisze)

karolk108

Właśnie tak napisałam, tylko, że w 6 części po śmierci Dumbledore'a było napisane, jak McGonagall prowadziła Harry'ego do gabinetu, że przecież teraz ona została dyrektorem.

ocenił(a) film na 8
mafia18

McGonagall ------> Snape

użytkownik usunięty
karcia92_2

Istnieje coś takiego jak PO - pełniący obowiązki. Więc McGonnagal zaraz po śmierci Dumbledore'a była pełniącym obowiązki, a dyrektor Snape został wybrany w czasie wakacji 7 części.

ocenił(a) film na 6
karolk108

Wydaje mi się, że dobrze przeczytałam 7 część i nie potrafię sobie przypomnieć gdzie (bo ja nigdzie tego nie widziałam) by było napisane kto został po Snape dyrektorem...

Gamera

Bo to akurat nie było napisane...
<za krótki>

ocenił(a) film na 6
mafia18

Nie było, ale skoro McGonagall przeżyła, to chyba wiadomo, że to ona została dyrektorem.

Jakebloom

przeczytajcie książki tam wszystko jest napisane