Hej, Skarbie

Precious
2009
7,4 27 tys. ocen
7,4 10 1 26559
6,8 21 krytyków
Hej, Skarbie
powrót do forum filmu Hej, Skarbie

Jestem świeżo po obejrzeniu Precious , filmu który daje wiarę i siłę wszystkim osobom które przeszły w życiu piekło . Gabourey Sidibe stworzyła piękną kreacje z którą wiele osób będzie się utożsamiać , kreację utkaną z bólu i cierpienia . BRYLANT ! . Najbardziej natomiast jestem zszokowany rolą Mo'nique którą wcześniej miałem okazję oglądać w rolach komediowych i nigdy nie spodziewałem się że tak ciepła i miła osoba wypadnie wiarygodnie w roli demonicznej i toksycznej matki . To świadczy o tym jak wielki ta aktorka ma talent i że napewno czymś nas jeszcze zaskoczy . Należy wspomnieć też o Mariah Carey która poprawnie wcieliła się w postać pracownicy opieki społecznej ,jej rola spokojna i stonowana mnie osobiście nie zachwyciła . Brakowało mi w jej twarzy szczerości , którą miał np . Lenny Kravitz . Hej Skarbie to napewno jeden z ważniejszych dla mnie filmów . Jeśli Wy przeżywacie w swoim życiu jakieś piekło , lub marzycie o zmianach zdecydowanie musicie zobaczyć ten film . Film który boli ale daje wiele nadziei , bo jak mówią człowieka można złamać lecz nie zniszczyć . 10/10