Kilka razy widziałem ten film, w pewnych momentach wstrząsnął mną . Przedstawiona w nim historia dziewczyna, która próbuje sie wyrwac z patologicznego środowiska, wzrusza :) przy tym dziewczyna jest skromna, ma niską samoocenę, jest otyła i strofowana przez matkę. Spełniając swoje marzenia toruje, odcina się od swojego środowiska a przy tym dodaje jej to pewności. :) bardzo dobry dramat :) marzenia są ważne, ale tylko wtedy jeśli sie je realizuje. Film przedstawia także problemy w zamkniętej społeczności.
Mnie rowniez wstrzasnal i to jak doglebnie !. Nie mogę wprost uwierzyć w to co zobaczyłam. Szkoda,ze nie widzialam swojej miny podczas ogladania tego filmu bo musiala byc naprawde kretynska. No jak mozna dopuscic do takiej sytuacji,ze nikt nic nie zauwazyl,matka no tak juz w pierwszych minutach zostala pokazana z jak najgorszej strony wiec nie bylo co na nia nawet liczyc,ale opieka spoleczna ??????????? nic nikt nie zauwazyl ????? nie pytal ????? MASAKRA. A ten wątek z ojcem strasznie obrzydliwy. Nie rozumiem dlaczego nie uciekla,nie poszla gdzies z tym sama,tylko musiala to znosic. Dziwne mam odczuciu po obejrzeniu,albo plakalam albo obgryzalam paznokcie ze zdenerwowania to chyba dobrze,bo naprawde wzbudza duze emocje. Ale nie wiem czy polecilabym komus zeby to obejrzal.