PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107497}

Helena Trojańska

Helen of Troy
2003
6,2 4,4 tys. ocen
6,2 10 1 4364
Helena Trojańska
powrót do forum filmu Helena Trojańska

co sadzicie o uroczej charlize theron? albo o kobiecej monice bellucci?

ocenił(a) film na 5

Trudno powiedzieć. Może Katie Holmes? Jakoś ją najłatwiej jest mi wyobrazić w greckiej szacie.

ocenił(a) film na 7
Kinomaniaczka_

tylko ze ketie Holmees by bardziej pasowała na kleopatre a nie na helene trojańską
Reese Witherspoon by pasowała na helene trojańską

ocenił(a) film na 5
konrii_2

Aishwarya Rai :D ona pasuje najlepiej na Helenę Trojańską :D

ocenił(a) film na 5
LeNa__

Pamela Anderson! haha, żarcik... Elena Anaya jest bardzo ładna, ale dziwnie wygląda na zdjęciu w filmwebie

użytkownik usunięty
konrii_2

Reese Witherspoon ma zbyt wydatną szczękę jak na Helenę.

konrii_2

Reese nie zbyt ładna... Charlize dałaby radę.

Wg. mnie do roli Heleny pasowałaby chyba każda aktorka, bo sama idea "najpiękniejszej kobiety na świecie" jest bardzo, bardzo pojemna. Wystarczy przejrzeć fora filmwebu nt. każdej aktorki, znajdą się osoby, którym się bardzo podoba i tacy, którym wcale.

A jako Helenę znowu obsadziłabym Diane Kruger, myślę, że pasuje do tej roli.

ocenił(a) film na 4

Jeżeli duże znaczenie miałaby uroda (w końcu Helena była najpiękniejszą kobietą świata) to blondynkę - Diane Kruger lub Charlize Theron, jeżeli miałaby być brunetka to: "z wyższej półki cenowej" Angelina Jolie, "z niższej": Aishwarya Rai. Monika Belluci jest przepiękną kobietą, ale ze względu na wiek to niezbyt widziałabym ją w tej roli.

użytkownik usunięty
Buenovista

myślę,że wiek nie ma znaczenia. Bellucci naprawdę świetnie się trzyma a
poza tym charakteryzacja naprawdę potrafi zdziałać cuda.
Jeszcze dobrą kandydatką mogłaby być Megan Fox (jeśli chodzi o urodę,w
końcu została okrzyknięta najpiękniejszą kobietą świata,niestety z grą
aktorską to już u niej gorzej).

bellucci jest stara

Mitologiczna Helena była blondynką oczywiście że można dawać do tej roli inne piękne aktorki ale i tak pozostaje niedosyt przy takim obsadzeniu roli.Charlize Theron na pewno by pasowała bardziej niż Monica Bellucci.

użytkownik usunięty
szarit

Mitologiczna Helena była blondynką? A gdzie tak pisze?

theron do najladniejszych to nie nalezy

użytkownik usunięty

Dominikę Ostałowską :D

użytkownik usunięty

Olivia Wilde

ocenił(a) film na 9

Sienna Guillory jest bardzo ładna(i ma świetny tyłek), ale myślę że do tej roli pasowała by najpiękniejsza kobieta na świecie czyli np. Morena Baccarin, Asel Sagatova, Catherine Zeta-Jones, Liv Tyler, Isabelle Adjani, Sophie Marceau, Zooey Deschanel czy Julia Batinova. W sumie wymieniłem wszytskie najładniejsze wg mnie aktorki, a Helena ma być najpiękniejsza więc...

ocenił(a) film na 4

Diane Kruger. Wiem, że grała w "Troi" z 2004 ale ona najbardziej mi pasuje i nikogo innego sobie w tej roli nie wyobrażam.

BROOKLYN DECKER

ocenił(a) film na 4

Świętej pamięci Panią Feldman ;p,a w ostateczności Dodę