Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318560
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

Większość ludzi wypisuje tu takie teksty że nie wiem czy płakać czy im współczuć.Ktoś powiedział że film jest beznadziejny, ktoś określił mianem przegadanego badziewia itd.
Zastanawia mnie fakt czy taka dana osoba będąc w ogniu walki która realistycznie nam przedstawił Scott nie wspomniawszy o zapierających dech w piersi zdjęciach Idziaka!!
Czepiają się ludzie nie zaznajomieni z tematem więc może zamiast oglądać dobre kino wojenne powinni się co niektórzy przerzucić na wenezuelskie seriale nadawane na jednej ze stacji komercyjnych.
Chaotyczne strzelanie hehe dobre.
Dla mnie osobiście ten film jest jednym z klasyków i ma honorowe miejsce na półce.

ocenił(a) film na 9
ranger1977

Zgadzam się z tobą, według mnie to jeden z najlepszych filmów wojennych, przede wszystkim bez zbędnego patosu i w przeciwieństwie do wypowiedzi innych osób zrealizowany realistycznie.

ocenił(a) film na 10
Lanluaine

Tu masz rację wypowiedzi ludzi co niektórych są po prostu żenując człowiek który nie ma zielonego pojęcia o świecie a tym bardziej wojnie i przetrwaniu nie napisze nic sensownego mamiąc się np. piątkiem 13 :D.
No ale cóż nie pozostaje nic jak uszanować wypowiedzi ludzi którzy nie są związani z tematem mimo że bredzą !!!