Film bedzie do kupienia wraz z VIVA! 20 marca. W serii "The best of ... FILMY WOJENNE" ukaza sie tez:
1.Pluton
2.Cienka Czerwona Linia
3.Szyfry wojny
4.O jeden most za daleko
5.Bitwa o Anglie
6.Patton
7.Most na rzece Kwai
8.Patriota
9.Komandosi z Navarony
10.Dziala Navarony
(TO NIE WSZYSTKIE!!!)
Kolejnosc byc moze tez jest zla. W serii bedzie 25 ksiazek + filmy.
Cena: 9,98 zl
Pozdrawiam. W razie pytan prosze pisac. ;)
Chce jeszcze dodac ze tylko Helikopter w ogniu bedzie w cenie 9,98 zl.
Reszta kolekcji bedzie po ok 30 zl. :/
Eh... standardowy chwyt marketingowy. Tylko dobrze, że to właśnie Helikopter w Ogniu wybrali jako pierwszy za dychę.
Witam! Czy ktoś wie czy może wersja filmu będzie rozszerzona? Bo W the best of science fiction wydawali często wydania specjalne/rozszerzone filmów, z lektorem. Do kupienia w necie jest właśnie tez wersja rozszerzona właśnie posiadająca także lektora etc. Oby dali tą wersję :) Oczywiście nie dla lektora tylko dla samej wersji rozszerzonej :)
Kurcze... Gdzies przeczytalam ze to bedzie trwalo 114 min... A zwykla wersja trwa ok 140... Dziwne... Az sie boje. Ale cos. Jutro z ranca do kiosku dawajta... :) Zobaczymy. ;)
Raczej książeczce - 32 strony: sylwetki aktorów grających główne role w filmie, producenta, reżysera i autora zdjęć, artykół na temat powstawania filmu i artykół poświęcony akcji USA w Somalii 3.10.1993 r. o której film opowiada. Czyli to czego można się było spodziewać. Identycznie wygląda to w książeczkach z kolekcji SF.
Polecam te wydanie, za 9.98-/ Fajna oprawa, ksiazeczka , super menu , jakośc filmu i dzwięku idealna !! Warto kupic !
Niezła perełka świetny obraz i dźwięk, ciekawe jak wydadzą Pluton reszta moim zdaniem mało interesująca jak za taką cenę.
Oglądaliście ten film dokumentalny co jest w helikopterze w ogniu z VIVA?Co o nim sądzicie?Piszcie!!
Udało się.Trafiłem na ostatni egzemplarz w saloniku.Wydanie rewelacyjne jak na 9.99 a na dodatek gazetka dla mamy do poczytania :D
Moim zdanie trochę zamało o samej operacji, ale ogólnie jest spoko. Najciekawiej opowiadają sami żołnierze, którzy brali byli w Mog.
Film i cena fajna ale następne części już nie;/ Mam ochote na zebranie całej kolekcji. Gdyby w kioskach cena była taka jak w prenumeracie chętnie bym kupował co dwa tygodnie. Naraz 239 zł nie chce wydawać a za pół roku drugie tyle.
Zamówił ktoś prenumeratę? Kto bedzie kupował w kioskach?
Znacie jakieś inne kolekcje do kupowania w kiosku oprócz tych z www.kolekcjefilmowe.pl ?
świetne wydanie - wersja rozszerzona o sceny których nie ma w wydaniu prezentowanym w tv !!! i jakość samego dvd rewelacyjna -można śmiało polecać
Ja kupuje tylko: Helikopter w ogniu (mam juz), Pluton,Cienka Czerwona Linia i Szyfry wojny. ;)
A ja oprocz Helikoptera... zakupie jeszcze:
Pluton
Cienka Czewona Linia
Szyfry Wojny
P.S. az dziw bierze, ze w tych wydaniach nie bedzie Szeregowca Ryana!
Wielka szkoda! :/
Szeregowiec jest dostępny jako jeden z filmów gratis, które otrzymają prenumeratorzy
"Szeregowca..." można było kupić długi czas w "kolekcji oskarowej" dostępnej w sklepach. O ile się nie mylę to też 30 zł kosztował i mam właśnie to wydanie. "Wroga..." też mam, więc zamawiając prenumeratę wybrałem "Tora!Tora!Tora!". Dla mnie osobiście kolekcja strzał w 10, bo nie mam ani jednego filmu, który w niej jest, poza tymi dwoma prezentami, o których napisałem.
Wydanie jest znakomicie wykonane.
Kupię jeszcze cztery kolejne i skończę, bo szkoda 30 dych na pozostałe. Tylko nie wiem dlaczego, ale ten materiał dodatkowy nie ma polskich napisów- u was też tak jest?
Aha, i w tej całej kolekcji brakuje mi kilku innych dobrych filmów wojennych- chociażby When Trumpets Fade. A wam?
No a na Chwałę też ci szkoda kasy?.Ja osobiście prócz Helikoptera kupię jeszczę "Chwałę","Wielką ucieczkę" i na 100 procent cienką czerwoną linie