Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318560
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

Z VIVA!

ocenił(a) film na 10

Film bedzie do kupienia wraz z VIVA! 20 marca. W serii "The best of ... FILMY WOJENNE" ukaza sie tez:
1.Pluton
2.Cienka Czerwona Linia
3.Szyfry wojny
4.O jeden most za daleko
5.Bitwa o Anglie
6.Patton
7.Most na rzece Kwai
8.Patriota
9.Komandosi z Navarony
10.Dziala Navarony

(TO NIE WSZYSTKIE!!!)
Kolejnosc byc moze tez jest zla. W serii bedzie 25 ksiazek + filmy.
Cena: 9,98 zl

Pozdrawiam. W razie pytan prosze pisac. ;)

ocenił(a) film na 10
Shining

Jeżeli tak, to ja szturmuje kioski o 06:00 20 marca:))

ocenił(a) film na 10
Shining

Chce jeszcze dodac ze tylko Helikopter w ogniu bedzie w cenie 9,98 zl.
Reszta kolekcji bedzie po ok 30 zl. :/

ocenił(a) film na 8
Shining

Eh... standardowy chwyt marketingowy. Tylko dobrze, że to właśnie Helikopter w Ogniu wybrali jako pierwszy za dychę.

ocenił(a) film na 10
Shining

Fakt, troche szkoda:(, ale jak Black Hawk za dyche, to i tak gra muzyka:)

ocenił(a) film na 9
Shining

Witam! Czy ktoś wie czy może wersja filmu będzie rozszerzona? Bo W the best of science fiction wydawali często wydania specjalne/rozszerzone filmów, z lektorem. Do kupienia w necie jest właśnie tez wersja rozszerzona właśnie posiadająca także lektora etc. Oby dali tą wersję :) Oczywiście nie dla lektora tylko dla samej wersji rozszerzonej :)

ocenił(a) film na 10
Shining

Kurcze... Gdzies przeczytalam ze to bedzie trwalo 114 min... A zwykla wersja trwa ok 140... Dziwne... Az sie boje. Ale cos. Jutro z ranca do kiosku dawajta... :) Zobaczymy. ;)

ocenił(a) film na 9
Shining

146 minut

Shining

Link do strony: http://www.kolekcjafilmowa.pl/wojna/

ocenił(a) film na 10
_Bushi_

a co ciekawego jest w tek ksiazce??

ocenił(a) film na 9
mihle

Raczej książeczce - 32 strony: sylwetki aktorów grających główne role w filmie, producenta, reżysera i autora zdjęć, artykół na temat powstawania filmu i artykół poświęcony akcji USA w Somalii 3.10.1993 r. o której film opowiada. Czyli to czego można się było spodziewać. Identycznie wygląda to w książeczkach z kolekcji SF.

ocenił(a) film na 9
holstensa

oczywiście artykuły, a nie artykóły. Przepraszam za błąd.

Shining

Polecam te wydanie, za 9.98-/ Fajna oprawa, ksiazeczka , super menu , jakośc filmu i dzwięku idealna !! Warto kupic !

ocenił(a) film na 10
Kinomania_ru

Świetne wydanie. Brawo!!! Cena wspaniała!

Shining

Niezła perełka świetny obraz i dźwięk, ciekawe jak wydadzą Pluton reszta moim zdaniem mało interesująca jak za taką cenę.

użytkownik usunięty
Shining

Oglądaliście ten film dokumentalny co jest w helikopterze w ogniu z VIVA?Co o nim sądzicie?Piszcie!!

Udało się.Trafiłem na ostatni egzemplarz w saloniku.Wydanie rewelacyjne jak na 9.99 a na dodatek gazetka dla mamy do poczytania :D

ocenił(a) film na 10

Moim zdanie trochę zamało o samej operacji, ale ogólnie jest spoko. Najciekawiej opowiadają sami żołnierze, którzy brali byli w Mog.

ocenił(a) film na 10
aro78

tzn.,brali udział bądź byli w Mog, sorry za błąd:)

Shining

Film i cena fajna ale następne części już nie;/ Mam ochote na zebranie całej kolekcji. Gdyby w kioskach cena była taka jak w prenumeracie chętnie bym kupował co dwa tygodnie. Naraz 239 zł nie chce wydawać a za pół roku drugie tyle.

Zamówił ktoś prenumeratę? Kto bedzie kupował w kioskach?

Znacie jakieś inne kolekcje do kupowania w kiosku oprócz tych z www.kolekcjefilmowe.pl ?

ocenił(a) film na 9
bartek2109

świetne wydanie - wersja rozszerzona o sceny których nie ma w wydaniu prezentowanym w tv !!! i jakość samego dvd rewelacyjna -można śmiało polecać

użytkownik usunięty
mac_latawiec

Zgadzam sie z przedmowca, bardzo dobre wydanie, polecam! :)

ocenił(a) film na 6
Shining

Ja napewno kupuje :
Cienka Czerwona Linia
Most na rzece Kwai

czester

Ja się zastanawiam nad Plutonem oraz Lawrence z Arabii

ocenił(a) film na 10
Shining

Ja kupuje tylko: Helikopter w ogniu (mam juz), Pluton,Cienka Czerwona Linia i Szyfry wojny. ;)

użytkownik usunięty
Shining

A ja oprocz Helikoptera... zakupie jeszcze:

Pluton
Cienka Czewona Linia
Szyfry Wojny

P.S. az dziw bierze, ze w tych wydaniach nie bedzie Szeregowca Ryana!
Wielka szkoda! :/

ocenił(a) film na 9

Szeregowiec jest dostępny jako jeden z filmów gratis, które otrzymają prenumeratorzy

ocenił(a) film na 8
holstensa

"Szeregowca..." można było kupić długi czas w "kolekcji oskarowej" dostępnej w sklepach. O ile się nie mylę to też 30 zł kosztował i mam właśnie to wydanie. "Wroga..." też mam, więc zamawiając prenumeratę wybrałem "Tora!Tora!Tora!". Dla mnie osobiście kolekcja strzał w 10, bo nie mam ani jednego filmu, który w niej jest, poza tymi dwoma prezentami, o których napisałem.

ocenił(a) film na 8
Shining

Wydanie jest znakomicie wykonane.
Kupię jeszcze cztery kolejne i skończę, bo szkoda 30 dych na pozostałe. Tylko nie wiem dlaczego, ale ten materiał dodatkowy nie ma polskich napisów- u was też tak jest?

Aha, i w tej całej kolekcji brakuje mi kilku innych dobrych filmów wojennych- chociażby When Trumpets Fade. A wam?

ocenił(a) film na 7
Bauer0

No a na Chwałę też ci szkoda kasy?.Ja osobiście prócz Helikoptera kupię jeszczę "Chwałę","Wielką ucieczkę" i na 100 procent cienką czerwoną linie

a_kwitek

a ja Most na rzece Kwai, wstyd sie przyznać ale jeszcze nie ogladałem w całości;/