Helikopter w ogniu

Black Hawk Down
2001
7,8 319 tys. ocen
7,8 10 1 318544
7,4 39 krytyków
Helikopter w ogniu
powrót do forum filmu Helikopter w ogniu

Ten film ma nie wiele słabych punktów , nie ukrywam że mam kota na jego punkcie ,
pewnie widziałem go ze 30 razy :-) .Polecam , zdjęcia super ...i ten klimat:-)))

ocenił(a) film na 10
tiger_12

Na mnie wrażenie zrobiła także muzyka, szczególnie połączona ze sceną końcową (nie mogę znaleźć na yt) ale jeśli rzeczywiście jesteś fanem tego filmu to będziesz wiedział o którą scenę chodzi ( Gortoz a Ran - J'attends -Denez Prigent & Lisa Gerrard). Mega

ocenił(a) film na 10
alice17

Masz racje muzyka i zdjęcia....W tym filmie akcja trwa nie przerwanie i nie są to popisy typu rambo, tylko dobre odzwierciedlenie walki...

ocenił(a) film na 10
alice17

Trochę czasu już minęło, ale trzymaj ;) http://www.youtube.com/watch?v=QR7BlAZUqQw

ocenił(a) film na 10
pawlodar_10

Właśnie o ten fragment mi chodziło. Dzięki ;) I tak mi ten film przypomniałeś, że ponownie muszę go zobaczyć ;)

ocenił(a) film na 10
pawlodar_10

Zobacz koniecznie, dziś leci na AXN, ale nigdy tam filmów nie oglądałem, więc nie wiem czego się spodziewać. Mam nadzieję, że w przeciwieństwie do polsatu puszczą pełną wersję.

ocenił(a) film na 9
tiger_12

Też lubię, na pewno nie uwielbiam, na pewno nie 30 razy ale parę razy oglądałem... niezłe odzwierciedlenie walki to prawda, o ile się pamięta, że to film fabularny a nie dokumentalny.

ocenił(a) film na 9
tiger_12

Film fantastyczny, racja ;). No i jeszcze świetna obsada...

ocenił(a) film na 6
_Olinka_

Prawdziwy, rewelacyjna muzyka :)

tiger_12

muzyka super. też widziałem kilka razy ten film.