choc nie jest to tak wyczekiwana wersja rezyserska, ktorej prawdopodobnie nigdy nie bedzie... Ale jesli ktos nie ogladal to niech nie dotyka wersji kinowej tylko obejrzy Unrated :)
Wersja unrated jest wersją bez cenzury,która mocno skroiła wersję kinową.Bez cenzury ten film zasługję na wyższą ocenę wyjdzie u nas taka wersja pewnie więc polecam obejrzeć.
Jeśli oglądałaś unrated to zapewne widziałaś scenę w windzie?Ta scena w wersji kinowej była tak okrojona że pokazali tylko "trupy"w windzie bez egzekucji można byłoby wymieniać jeszcze więcej ale nie chce zepsuć przyjemności innym.Pozdrawiam.Unrated= brak cenzury,krwawe sceny tylko tyle...
wersja kinowa zawiera więcej scen niz headshot Undrego i stzrelanine w windzie, jest odrywanie ucha, ogólenie więcej więcej strzelania, więcej krwi, no i jest scena z biczowaniem Niki, jak i kilka smaczków dla fanów gry np. przybijanie pistoletem na gwoździe skrzynki ... oprócz tego jest więcej dialogów, ogólnie polecam tą wersję a wiem na bank ze powstanie jeszcze lepsza wersja, juz powstaje :P ... taka co będzie zawierać sceny usunięte, jak ta w szpitalu.
pozdrawiam fanów ..
A to ja chyba mam ta wersje.
lol, no to bez tych scen w windzie, strzal w udre i ucha, - to tam juz akcji nie bylo, wiec zwykla wersja musi byc strasznie do dupy. Nie dziwie sie teraz czemu zbiera takie slabe oceny.
Wersja reżyserska?Byłoby to zbyt piękne bo Gens stworzył jeszcze bardziej brutalny świat Hitmana podobno i dlatego to się nie spodobało dystrybutorom i okroili i wyszło mizernie.Gdyby wersja reżyserska wyszła na dvd... ciekaw jestem czy to prawda.
Owszem jest nawet z polskim lektorem i tak jak napisałeś nie ma tam wszystkich scen.ALe to akurat wersja nie reżyserska tylko bez cenzury czyli Unrated Edition niestety ne ma i nie ma co czekać na ostateczną wersję reżyserską jak w przypadku chociażby Łowcy Androidów,Otchłani itd ;P wersja reżyserska byłaby zupełnie innym filmem różniłaby sie od tej Wersji Unrated jak i w tej kinach, zmieniłaby sens filmu,klimat.Jeśli się myle poprawcie mnie;)
wypada wiec chyba zaopatrzyc sie w ripa pelnej wersji Unrated - dvd lub BluRay badz ostatecznie zakupic oryginal... choc szczerze powiedziawszy , nie jest to arcydzielo a prawdopodobnie te sceny są juz na Youtube...
czytaj dobrze to nie rezyserska tylko niecenzurowana + wyciete sceny jako dodatki...
jak "ci" sie ćwoku nie podoba to odpowiem "ci" "twoim" językiem - wypierdalaj z tego tematu... rozkazywać to mozesz swojej starej jak ci da, młocie parowy...
na youtube można sobie obejrzeć wycięte sceny, alternatywne zakończenie jest mniej szczęśliwe
tak samo alternatywna scena na koleji .. Nika skacząc chwyta za ręke 47 który celuje w gline co go ściga i 47 pudłuje raniąc gościa, w kinowej gdy 47 ma go zabic podchodzi do niego Nika i mówi przestań :) ... scena o wiele mniej dosłowna i jak bardzo wymowna :))
p.s alternatywne zakończenie rózniwż jest słabsze
zaraz zaraz, w wersji Unrated jest biczowanie nagiej Niki. Czyzby w niewykorzystanych materialach ta scena byla rowniez w wersji poszerzonej?
co do alternatywnego zakonczenia - czy slabsze? hmmm, bo ja wiem...:)
biczowanie jest to pokazane jako retrospekcja ... jak pisałem Unrated zawiera wiele pojedyńczych scen których nie było w wersji kinowej :>