PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249833
5,5 53 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

7.0 będzie OK.

pliseq

No i dobrze, bo 10 tka dlatego filmu to jedynie z litości się należy czy sentymentu. 7,0 to najbliższa wartość jak przystoi temu filmowi a i tak to jest naciągane. Jedynie fanatyczny troll jakich tu wiele, to przez nich film ma zawyżoną średnią, będzie się upierał że ten film jest czyms dobrym. Umownie dobrym jest, faktycznie to druga godzina filmu to najslabsze srodziemie w ogole. Nizej Jackson juz upasc nie mogl. Nie dla grubasa!!! Zadnych filmow tluscioch o Ardzie juz nie robi bo stacza sie czego dowodem jest hobbit.

JBridges

Nagle czytając krytykę innych zmieniasz zdanie i uwazasz ze jednak film nie zasługuje nawet na 7 ? Jak dawales mu 7.8 a po EE mowiles ze może byc nawet 8 ? :P Osobiście nie wiem nadal co wystawic, myślę ze takie 6.5-7 ;)

Joecrou

Ja też jest bliski obniżenia do 6. Muszę się zastanowić...

pliseq

Gdyby nie świetne sceny z Bilbem i Thorinem, to dalbym takie slabawe 6 ;)

Joecrou

Nie nie nie. Nie zmieniam oceny. Twierdzę cały czas i niezmiennie, że druga godzina trójki Hobbita to gniot totalny. Zawyżyłem do 7.8. tylko dzięki pierwszej czesci filmu. Smaug do dialogow przed bitwa to w koncu dobre kino/. Pozniej nastepuje tragedia ktora zrujnowala ten film. Tylko pierwsza polowa filmu powoduje ze dalem ocene 7. Może i zawyzona ale ja nie zmieniam zdania ja kreuje swoje wlasne zdanie.

JBridges

Proszę cię nie obrażaj PJ nazywając go "grubasem" bądź "tłuściochem",jest to dziecinne,głupie i poniżej pasa.

SZYM33

Ok