PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249778
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Cień Mordoru gra

użytkownik usunięty

mam pytanie jeśli są osoby które grały w tą grę. Czy w grze jest Galadriela, Sauron, lub Elrond. Jak wypada gra i czy warto kupić.?

proszę o odpowiedz

ocenił(a) film na 10

Wiem że jest Sauron ale wydaję mi się że gra ma własne postaci i własną fabułę a jedyne powiązane rzeczy z Władcą Pierścieni to niektóre postaci i to że gra osadzona jest w Śródziemiu

ocenił(a) film na 8

Głównym bohaterem jest Talion, postać wymyślona na potrzeby gry. Ze znanych postaci pojawia się Gollum, Sauron oraz Celebrimbor, gra nie jest jednak fabularnie zgodna z kanonem uniwersum Tolkiena.

ocenił(a) film na 7

Gra jest spoko. Graficznie bardzo ładna, świetny system walki i fajne, często nawet komiczne filmiki wpisujące się nieco w klimat filmowej sagi. Fabuła jest tylko luźno powiązana z Tolkienowskimi powieściami więc nawet osoby nie mające pojęcia o Śródziemiu mogą z przyjemnością w to grać. Jeśli ktoś lubi gry akcji z perspektywy 3 osoby z możliwością rozwoju postaci, machanie mieczem i mordowanie orków, wszystko oparte na ciekawej fabule to brać w ciemno.

ocenił(a) film na 7

Mało fabuły,ale z tego co wiem system nemezis się sprawdza.

użytkownik usunięty

Gra jest naprawdę bardzo dobra, ale niestety krótka. Przejście jej zajęło mi 18 godzin, pewnie gdybym nie latał za orkami i nie mordował ich, samej fabuły (20 misji) starczyłoby na ~6 godzin.