PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249873
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

" Przyniósł do szkoły pierścień z "Hobbita". 9-latek zawieszony za "groźby terrorystyczne"

Artykuł jest na tvn24 (nie mogłem wkleić linku ).

ocenił(a) film na 1
Pallando

Ludzie śpijcie :DDD

użytkownik usunięty
DerdziuV2

h t t p : // www.tvn24 . pl / wiadomosci-ze-swiata,2/szkola-zawiesila-9-latka-grozil-koledze-pierscieniem-wlad zy,511840.html

ale serio zobacz haha, do tego książki Harrego Pottera kogoś tam ukształtowały...

ciekawy jestem czy Sauron przeniesie się do naszego świata po pierścień i kto będzie nową Drużyną Pierścienia ;p

ocenił(a) film na 1

Hahaha, wy głupi jesteście serio :DDDD hahah

użytkownik usunięty
Pallando

Ludzie już chyba po trochu zaczynają tracić rozum.

Pallando

ahahahaahah

ocenił(a) film na 9
Pallando

Hahaha, ale serio świat się niedługo chyba skończy. Chłopaka szkoda tylko, gdyby u nas zaczęli zawieszać uczniów za takie coś niedługo bylibyśmy narodem analfabetów ;)

Pallando

co? hahaha. gdzie to się stało?

ocenił(a) film na 8
Pallando

Głupota nigdy nie przestanie zadziwiać... O.o
Ja też kiedyś przyniosłam Pierścień do szkoły, całe szczęście że nie wyleciałam za to!

Julia_20

Ludziom sie już całkiem w tyłkach poprzewracało, za przeproszeniem. Szczególnie tej nauczycielce. 9-latek i groźby terrorystyczne? Nie komentuję :P

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Pewnie myślała że taki pierścień naprawdę działa, kto wie...

Julia_20

hah :P

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Może się obawiała powrotu Czarnoksiężnika z Angmaru? W końcu on i jego poplecznicy niezłą "imprezę" rozpętali, nie?

Carmina

W sensie?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Nauczycielka [bądź osoba władna podejmować decyzje w sprawie zawieszenia ucznia]. Skoro przyniesienie "pierścienia władzy" uznała za powód do zawieszenia, to zapewne czegoś się obawiała. A czego? No przecież nie, że 9latek wepchnie jej ten pierścień w gardło? No, najwyraźniej obawiała się, że powróci Czarnoksiężnik z Angmaru. :D
A co do "imprezy" chyba nie zapomniałeś wojny o pierścień u schyłku III Ery? Dość spektakularne wydarzenie, nie uważasz?

Carmina

A czemu akurat Czarnoksiężnik z Angmaru?

ocenił(a) film na 4
bartoszcyc8

A czemu nie? Sens dokładnie taki sam, jak określenie straszenia "pierścieniem Władzy" mianem "groźby terrorystycznej". :D

ocenił(a) film na 7
Pallando

Czyli Sauron czai się teraz i spiskuje w Texasie! :D

ocenił(a) film na 7
jesiennamuza

Szukacie kłopotów tam gdzie ich nie ma! :D

ocenił(a) film na 6
jesiennamuza

Może czai się w Rosji i planuje zniszczyć U.S.A. :)

invisiblepata

W końcu USA to zachód, a wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. :)