PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249715
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Długo oczekiwane zdjecie, dlatego założyłem osobny temat :)
Dzik... łączy w sobie słodycz z bojowością :) Hejty się pewnie posypią:P
https://pbs.twimg.com/media/B3PDhjUIgAEWAHb.jpg:large

Ale mi tu cos jednak nie pasuje. W spocie młot Daina jest chyba znacznie większy :P

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Dain - jak to Dain...... ale ta świnka ..... GDZIE ONA MA OCZY?!?!?! - I te misiowe uszy.

ocenił(a) film na 4
calays

To wygląda gorzej niż sobie wyobrażałam! A w zasadzie nie wygląda lepiej od tych zdjęć z prawdziwymi ludźmi jeżdżącymi na świni co Ci pokazywałam.

Gdzie ona ma KŁY?! To w końcu to jest świnia czy dzik? Dotarło do mnie że ta dumna rasa została upodlona przez Jacksona. Wsadził ich na kozy, na świnie... Już ten muflon byłby lepszy od tej świni.

A miałam nadzieję że będzie ok, bo tu taki fajny fanart chodził :(

Belief

http://www.tolkiendrim.com/wp-content/uploads/2012/09/41.jpg o tym mowisz? :)
Ten jest z gry

ocenił(a) film na 4
MrBaggins

Tak o tym. I ten wygląda zacnie, bojowo i groźnie. A to, to w filmie....to jakaś przeżarta świnia chlewna, w dodatku się uśmiecha i wygląda jakby w pysku miała cygaro - masakra :(.

ocenił(a) film na 7
Belief

podobna do tej co była w Pustkowiu Smauga

ocenił(a) film na 3
Belief

I okulary przeciwsloneczne na slepiach :D

ocenił(a) film na 6
Belief

Ta świnia jest jakaś pocieszna? Nie wiem chyba będę się śmiać w kinie jak to zobaczę. Na tę chwilę świnka przyćmiła krasnoluda !

ocenił(a) film na 4
calays

Bo to coś budzi tylko śmiech i to z politowania :/

ocenił(a) film na 6
Belief

W sumie to racja :P

ocenił(a) film na 6
Belief

Wiesz co....przemyślałam kwestie świni....i po 1 dniu ona nie daje mi o sobie zapomnieć :P to jest stan krytyczny błagam, niech w filmie ma lepsze ujęcie chociaż albo bez profilowego proszę! :P

ocenił(a) film na 4
calays

Widzisz Tobie potrzebny był dzień, Ja już wczoraj się załamałam. Naprawdę myślałam, że tą świnie zrobią porządnie. A tu takie coś.

No ale są i tacy co im wszystko pasuje. Nadworny fanatyk już twierdzi, że szarża na świniach może być naprawdę efektowna. W grudniu pewnie użyje słowa EPICKA (i walnie wykrzyknik). A te świnie to jak te króliki Radagasta. Strzał w stopę.

Pocieszam się jeszcze tym, że może będzie to szybkie i krótkie ujęcie. Może nie zauważymy. Może nie odzczujemy zniesmaczenia.

ocenił(a) film na 8
calays

Wygląda jakby miała okulary przeciw słoneczne :D

ocenił(a) film na 6
kacperowski20

Hahahahahahahahah padłam jak przeczytałam ! :D :D :D

ocenił(a) film na 8
calays

A nie mam racji? :D Wypisz wymaluj okulary przeciw słoneczne :D

ocenił(a) film na 6
kacperowski20

No masz rację .... i to jest straszne! Teraz gdy będę oglądać tę świnkę będę wspominać tekst o okularach ;P

calays

Troche jak Krzysztof Cugowski, jeśli chodzi o okulary :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Idealny zastępca :) Ciekawe kiedy nasz dzik zaczyna trasę koncertową? :)

calays

Mówiłem, że słodko :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Trochę wygląda jakby się uśmiechał... ten dzik oczywiście. xd

Julia_20

Pozował :P W końcu gwiazdą został xd

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Hehe jaki zadowolony ten dzik :-P trochę zbyt grzecznie wygląda zobaczymy w filmie narazie z spotów i zwiastunów jestem pozytywnie nastawiony

Nathan27_filmweb

Tu jeszcze nowe zdj z Bardem:
https://pbs.twimg.com/media/B3PGksUCQAA2RjE.jpg

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

dzienkowac

realowiec

prosic :)

kamilxxx09

ALE ZOBACZYCIE - ta świnka pokaże jeszcze, na co ją stac :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

w korycie

realowiec

Z pożywką z trollów :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

no po bitwie będzie miał co jeść

realowiec

Zgliszcza wojny...
http://muka.pl/i/zabawa-swinia-dmuchana-glowy.jpg

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

wyjadają tej świni wnętrzności

realowiec

Lub pija mleko.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

to dzieci tej świni może

realowiec

Moze

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Zdjęcie z Bardem na plus :-) a najlepsze w dzisiejszym dniu to nowy spot miazga aha ta Lady Galardiera

Nathan27_filmweb

Tak, te 3 spoty sa genialne, szczególnie pierwszy i drugi.
Ej, Tobie ta galadriela w 1 spocie tez przypomina Voldemorta w jednych z jego ostatnich scen w Insygniach smierci?

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Kurde jak powiedziałeś to trochę tak.... Sam nie pomyślałem o tym bo za Harrym Poterem nie przepadam :-) mówię o filmie bo książki są genialne sto razy lepsze jak dla mnie

Nathan27_filmweb

Chodzi o scenę, gdy Voldemort rusza do ataku i tworzy tarcze.
34 sekunda.
https://www.youtube.com/watch?v=___2YP7juYg

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Hehe faktycznie ^^ w życiu sam bym tego nie zauważył

Nathan27_filmweb

Mroczna Galadriela :) A mne od razu się to z Voldkiem skojarzyło.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Oj mroczne czasy nastają to mi się bardzoooo podoba :-) za filmami HP nie przepadam a książek dawno nie czytałem hehe

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ooo faktycznie!

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ehhh... ale przynajmniej Dain wygląda jak należy. Młot ma zdecydowanie za mały w porównaniu z tym ze spotu.

Dlatego myslę, że ta scena moze wyglądac w filmie inaczej niz na zdjęciu. Jeszcze ostatnio mieliśmy Gundabad z nietoperzami, a teraz jest tak jeszcze Bolg, także widac, że film był do niedawna jeszcze w postprodukcji

kamilxxx09

Dain wygląda świetnie ale jego "dzik" niestety jest taki ciapowaty :P Pomysł aby przybył na dziku nie taki zły ale to zwierzę musi wyglądać groźnie, budzić respekt. Tutaj widzę na razie takiego zwykłego warchlaczka :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kamilxxx09

Dzięki za wstawienie zdjęcia kolego :-) Jeśli o mnie chodzi to wygląda bardzo fajnie. Nie ma co się doszukiwać rzeczy złych i nie pasujących. A to za małe, a to takie i siakie.
Budzi respekt i wywołuje miły uśmiech. O to chodziło.

No dokładnie. Aż tylko czekałem na te hejty. Śmiac mi się chce z was, ludzie (oczywiscie mówie to tylko do hejterów). Wieczne niezadowolenie. A do panów: jak bedziecie tak wymyślac, to żadna kobieta was nie zechce :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

I teraz nie wiem, jeż Sebastian czy uśmiechnięta świnka?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Trudno jest mi ocenić tą "świnię",bo nie mogę odwrócić wzroku od wspaniałego Daina :)