Długo oczekiwane zdjecie, dlatego założyłem osobny temat :)
Dzik... łączy w sobie słodycz z bojowością :) Hejty się pewnie posypią:P
https://pbs.twimg.com/media/B3PDhjUIgAEWAHb.jpg:large
Ale mi tu cos jednak nie pasuje. W spocie młot Daina jest chyba znacznie większy :P
Dain - jak to Dain...... ale ta świnka ..... GDZIE ONA MA OCZY?!?!?! - I te misiowe uszy.
To wygląda gorzej niż sobie wyobrażałam! A w zasadzie nie wygląda lepiej od tych zdjęć z prawdziwymi ludźmi jeżdżącymi na świni co Ci pokazywałam.
Gdzie ona ma KŁY?! To w końcu to jest świnia czy dzik? Dotarło do mnie że ta dumna rasa została upodlona przez Jacksona. Wsadził ich na kozy, na świnie... Już ten muflon byłby lepszy od tej świni.
A miałam nadzieję że będzie ok, bo tu taki fajny fanart chodził :(
Tak o tym. I ten wygląda zacnie, bojowo i groźnie. A to, to w filmie....to jakaś przeżarta świnia chlewna, w dodatku się uśmiecha i wygląda jakby w pysku miała cygaro - masakra :(.
Ta świnia jest jakaś pocieszna? Nie wiem chyba będę się śmiać w kinie jak to zobaczę. Na tę chwilę świnka przyćmiła krasnoluda !
Wiesz co....przemyślałam kwestie świni....i po 1 dniu ona nie daje mi o sobie zapomnieć :P to jest stan krytyczny błagam, niech w filmie ma lepsze ujęcie chociaż albo bez profilowego proszę! :P
Widzisz Tobie potrzebny był dzień, Ja już wczoraj się załamałam. Naprawdę myślałam, że tą świnie zrobią porządnie. A tu takie coś.
No ale są i tacy co im wszystko pasuje. Nadworny fanatyk już twierdzi, że szarża na świniach może być naprawdę efektowna. W grudniu pewnie użyje słowa EPICKA (i walnie wykrzyknik). A te świnie to jak te króliki Radagasta. Strzał w stopę.
Pocieszam się jeszcze tym, że może będzie to szybkie i krótkie ujęcie. Może nie zauważymy. Może nie odzczujemy zniesmaczenia.
No masz rację .... i to jest straszne! Teraz gdy będę oglądać tę świnkę będę wspominać tekst o okularach ;P
Hehe jaki zadowolony ten dzik :-P trochę zbyt grzecznie wygląda zobaczymy w filmie narazie z spotów i zwiastunów jestem pozytywnie nastawiony
Zdjęcie z Bardem na plus :-) a najlepsze w dzisiejszym dniu to nowy spot miazga aha ta Lady Galardiera
Tak, te 3 spoty sa genialne, szczególnie pierwszy i drugi.
Ej, Tobie ta galadriela w 1 spocie tez przypomina Voldemorta w jednych z jego ostatnich scen w Insygniach smierci?
Kurde jak powiedziałeś to trochę tak.... Sam nie pomyślałem o tym bo za Harrym Poterem nie przepadam :-) mówię o filmie bo książki są genialne sto razy lepsze jak dla mnie
Chodzi o scenę, gdy Voldemort rusza do ataku i tworzy tarcze.
34 sekunda.
https://www.youtube.com/watch?v=___2YP7juYg
Oj mroczne czasy nastają to mi się bardzoooo podoba :-) za filmami HP nie przepadam a książek dawno nie czytałem hehe
Ehhh... ale przynajmniej Dain wygląda jak należy. Młot ma zdecydowanie za mały w porównaniu z tym ze spotu.
Dlatego myslę, że ta scena moze wyglądac w filmie inaczej niz na zdjęciu. Jeszcze ostatnio mieliśmy Gundabad z nietoperzami, a teraz jest tak jeszcze Bolg, także widac, że film był do niedawna jeszcze w postprodukcji
Dain wygląda świetnie ale jego "dzik" niestety jest taki ciapowaty :P Pomysł aby przybył na dziku nie taki zły ale to zwierzę musi wyglądać groźnie, budzić respekt. Tutaj widzę na razie takiego zwykłego warchlaczka :P
Dzięki za wstawienie zdjęcia kolego :-) Jeśli o mnie chodzi to wygląda bardzo fajnie. Nie ma co się doszukiwać rzeczy złych i nie pasujących. A to za małe, a to takie i siakie.
Budzi respekt i wywołuje miły uśmiech. O to chodziło.
No dokładnie. Aż tylko czekałem na te hejty. Śmiac mi się chce z was, ludzie (oczywiscie mówie to tylko do hejterów). Wieczne niezadowolenie. A do panów: jak bedziecie tak wymyślac, to żadna kobieta was nie zechce :)