PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Skoro nie umiecie, albo wam się nie chce albo wolicie zakładać bzdurne tematy jak np kto skradł
trailer (wnoisi to tyle do tematu filkmu co nic) to wam przetłumaczę mój tyemat sprzed paru chwil.

Kili ratuje Legolasa sam przy tym ginąc, przy jego śmierci obecni są i Tauriel i sam Legolas. Tauriel
rozczarowana nienawiścia elfów do krasnoludów opuszcza Śródziemie a Legolas postanawia
poprawę i naprawę stosunków między rasami.

Spojler dostarcz\ony za pośrednictwem theonering.

użytkownik usunięty
JBridges

Dobrze, a ja się teraz pytam - Gdzie obrona Thorina???

ocenił(a) film na 3

Z innej beczki, gdzie Beorn zabijający Bolga. To raczej pewne już, że tak się nie stanie.

użytkownik usunięty
JBridges

Mi się wydaje że Beorn zabije Azoga (w zemście za dawne czasy), a Bolg zginie z ręki Legolasa (w zemście że dostał od niego po mordzie ;p).

ocenił(a) film na 9

Dobre pytanie. " Gdzie obrona Thorina" ???? Przecież w książce (tak mi się przynajmniej zdaje ) umiera : Thorin, Kili i Fili !

użytkownik usunięty
zizulek13

No tak.

ocenił(a) film na 5
JBridges

Brzmi całkiem prawdopodobnie i jest to jakieś wyjście z opresji pod tytułem ,, jak wybrnąć z tego głupiego trójkącika i wymazać Tauriel z kart Śródziemia".

JBridges

Kur******** jeśli takie coś będzie w filmie to wybaczcie ja wychodzę. Przecież to kompletnie bez sensu by było!!! A już podkładałem wielkie nadzieje w ostatnim Hobbicie.

ocenił(a) film na 3
Gandalf_Szary_2

Akurat to jakiś sens będzie miało :)

JBridges

Całkiem logiczne. ;]

ocenił(a) film na 4
JBridges

"Legolas postanawia poprawę i naprawę stosunków między rasami"

Nie pasuje. Legolas we Władcy nie lubił krasnoludów i okazywał to. Gdyby to co zapisałeś było prawdą to Legolas miałby do nich przyjaźniejszy stosunek a dopiero poznanie bliżej Gimliego pozwoliło mu pozbyć się uprzedzeń do nich.