Może nie ma wielu scen z nim ale z tych które jednak są jaka jest wasza ulubiona?
Mi podoba się jego rozmowa z Bilbem w Rivendell gdy mówi mu że może tam zostać.
Ja w sumie mam może nie scenę ale ulubiony moment z nim tzn. na początku DP gdy pokazana jest bitwa na stokach góry przeznaczenia, łucznicy wypuszczają strzały które przelatują milimetry od jego twarzy ;)
Mi też i nie będę ukrywać, że to jedyna scena którą cały czas oglądam z Podroży. :D I ta jego mina kiedy Bilbo mówi, że nie warto pytać elfów o rade, bo powiedzą ni to ni sio (co jest zresztą tekstem Froda z Władcy). Rewelacyjnie to wyszło. :). Dlatego szkoda, że nie mieliśmy w filmie powrotu Bilba przez Rivendell. Chętnie zobaczyłabym jeszcze raz i Rivendell i Elronda.
Na jaką odpowiedź? Ja już skończyłam z tobą rozmowę. Teraz to już zostały głupie przepychanki. Ja w tym zabawy akurat nie mam a ty jestem pewna znajdziesz sobie kogoś do towarzystwa.
I proszę cie nie rób nie rób bałaganu w normalnym temacie użytkownikowi.
Masz rację i idź z tym przekonaniem w świat byle jak najdalej ode mnie. Krzyż na drogę.
Już się nie mogę doczekać extended.Scena z wrzuceniem sztyletu Witch-Kinga przez MR E będzie pyszna :)
Myślisz, że ona będzie? Byłoby super :). Rany tak mało tego Elronda, że ja z każdej sceny bardziej się cieszę niż z całego filmu.
Pewnie będzie :) Zapewne w czasie zbliżonym do sceny extended PS-chowania Nazgula w Rumowiskach,ale dla nas to i tak coś świetnego :)