PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249863
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Może nie ma wielu scen z nim ale z tych które jednak są jaka jest wasza ulubiona?

Mi podoba się jego rozmowa z Bilbem w Rivendell gdy mówi mu że może tam zostać.

Bronzz

Ja w sumie mam może nie scenę ale ulubiony moment z nim tzn. na początku DP gdy pokazana jest bitwa na stokach góry przeznaczenia, łucznicy wypuszczają strzały które przelatują milimetry od jego twarzy ;)

Bronzz

W Hobbicie
http://youtu.be/-JzKklW9fR4

W LotR
http://youtu.be/N3Tl9bNmCKo

Bronzz

Mi też i nie będę ukrywać, że to jedyna scena którą cały czas oglądam z Podroży. :D I ta jego mina kiedy Bilbo mówi, że nie warto pytać elfów o rade, bo powiedzą ni to ni sio (co jest zresztą tekstem Froda z Władcy). Rewelacyjnie to wyszło. :). Dlatego szkoda, że nie mieliśmy w filmie powrotu Bilba przez Rivendell. Chętnie zobaczyłabym jeszcze raz i Rivendell i Elronda.

Belief

Co tam wielka Belief? Czekam na odpowiedź. Czyżby skończyły się argumenty? :P

bartoszcyc8

Na jaką odpowiedź? Ja już skończyłam z tobą rozmowę. Teraz to już zostały głupie przepychanki. Ja w tym zabawy akurat nie mam a ty jestem pewna znajdziesz sobie kogoś do towarzystwa.
I proszę cie nie rób nie rób bałaganu w normalnym temacie użytkownikowi.

Belief

Tak akurat skończyłaś. Po prostu nie wiesz co napisać, ale ok.

bartoszcyc8

Masz rację i idź z tym przekonaniem w świat byle jak najdalej ode mnie. Krzyż na drogę.

Belief

Już się nie mogę doczekać extended.Scena z wrzuceniem sztyletu Witch-Kinga przez MR E będzie pyszna :)

thorin3

Myślisz, że ona będzie? Byłoby super :). Rany tak mało tego Elronda, że ja z każdej sceny bardziej się cieszę niż z całego filmu.

Belief

Pewnie będzie :) Zapewne w czasie zbliżonym do sceny extended PS-chowania Nazgula w Rumowiskach,ale dla nas to i tak coś świetnego :)

thorin3

Świetnie czyli znowu kilka sekund ;] Jako fanka Elronda czuje się olewana.

Bronzz

Z lotra scena z prologu do Druzyny
Z Hobbita odczytanie mapy.

Bronzz

Scena z Dol Guldur jest fajna :D mocne wejście ma wtedy :D

Bronzz

Hobbit-Dialog z Bilbo
LOTR-Elrond wręcza Narsila Aragornowi.