Jak myślita, na jakiej ocenie zatrzyma się po wielu wojażach i bitwach o serca kinomanów średnia B5A? Spadnie jeszcze, pozostanie taka, jaką jest teraz czy może wzrośnie po EE? Moim skromnym zdaniem utrzyma się mniej więcej na tym samym poziomie, choć ja sam pewnie podniosę ocenę, jak w EE będą sceny, których tak cholernie mi brakowało tera.
Mam nadzieję, że spadnie do 1/10 bo aż mnie nosi jak widzę tak wysoką ocenę dla tego gniota! Jak nie to chyba będę zmuszony napisać do władz Filwebu żeby zmieniły tą ocenę bo naprawdę jestem na skraju wytrzymałości!
kurcze pieczone, to byloby nawet nizej niz hellraiser: revelations i zombie lake.
Oczywiście! Co w tym dziwnego? te filmy to prawie arcydzieła, a jeszcze dodam, że ten cały Hobbit nie może się równać z polskim arcydziełem na skale światową czyli Kac Wawa 3D!! a co dopiero być wyżej ;/
Dla mnie to moze być sobie nawet 1,0. Teraz po filmie to juz mnie to g... obchodzi, za przeproszeniem. Czekam jeszcze na EE i koniec karnawału :)
nizej niz 7.2 raczej nie zejdzie. poki co najwiecej opinii daja tzw. filmoznawcy i esperci ktorzy oceniaja ze slyszenia a na filmie nawet nie byli.