Do spektakularnej Bitwy Pięciu Armii pozostało 97 dni !
Tego Hobbita zobaczę może za pół roku. Wcześniej muszę obejrzeć dwie pierwsze części xD
A tak samo jak Ty na Hobbita, czekam na Szybcy i Wściekli 7, ale to dopiero w kwietniu 2015.
Ja tak jak na Hobbita to będę czekał chyba dopiero na kolejne Avatary. Po drodze oczywiscie będzie jeszcze masa filmów na które sie wybiorę, ale az tak na nie nie czekam. Wiadomo - sprawa sentymentu.
OOO ja też i jeszcze The Amazing Spider Man 3, Ant man, Kosogłos 2 :D Sporo tego :3
Ja tak samo i na Kosogłos 2, BPA Edycja Rozszerzona, Avengers 2, Strażnicy Galaktyki 2, Captain America 3, Assasin Creed, Star Wars 7, Opowieści z Narni, Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć
Ja najmocniej czekam na czwartą część opowieści z Narnii, Niesamowitego spider-mana 3 oraz wszystkie trzy spin-offy.
Ja też czekam na Narnie, tylko póki co o niej nic nie słychać. Na Spider Mana tez bardzo czekam ale on będzie dopiero w 2018 więc bardziej czekam na te bliższe filmy.
Dreszcze mam,gdy myślę że już niedługo w piłce nożnej POLSKA zagra z mistrzami świata-NIEMCAMI.
Kosoglos - zdecydowanie. Ciekawe czy Kosoglos znowu pobije Hobbita w Box Office USA
4 a może i dalej. Jest sporo filmów superhero, które mają wyniki w granicach 250 mln $ i dlatego. Ale na swiecie prawdopodobnie zdobędzie 2. W Polsce oczywiście 1 :D Może znów padnie rekord :)
W Polsce drugie (Miasto 44). A w Ameryce albo czwarte albo piąte. A jaki film twoim zdaniem zajmie jeden miejsce na świecie?
W Polsce z pewnością będzie pierwsze. Poprzednie części miały około 2 mln widzów. Na swiecie 1 miejsce pewnie zgarną Transformersy. Choć i Hobbit ma całkiem niezłą szanse na szczyt podium.
W polsce największym hitem będzie miasto 44. Myślę że 2,5 mln. widzów jest w zasięgu. A poprzednie częśći hobbita miały w polsce jakieś 1,2 mln. widzów.
Niestety źle mówisz. NP miała w Polsce ponad 2 mln widzów, natomiast PS prawie 2 mln. Zabrakło paru tysięcy widzów.
Co do Miasta 44 - biorac pod uwage zainteresowanie widzów, które obserwuję, pula nie przekroczy 1,5 mln. Istenieje prawdopodobieństwo że nie przekroczy lub przekroczy z ledwością 1 mln. Na pewno nie zgarnie 2, a już z pewnością nie bd miało takiej popularnosci jak Hobbit.
A nie, jednak miałeś rację, sorry. Ale i tak miasto 44 prawdopodobnie pokona hobbita 3. A 2 mln. przebije na pewno. Nawet 3 mln. widzów jest w zasięgu.
No zobaczymy. Wrócimy do tematu za pare tygodni, gdy Miasto 44 zbierze już główną widownie. W środę będzie pierwszy polski box office. Osobiście jednak sadze, że Miasto 44 na pewno nie przebije Hobbita. Może zebrac podobną widownie co Kamienie na Szaniec lub Jack Strong czyli w granicach 800 tys widzów lub 1 mln. Na pewno nie 3, bo Avatar miał 3,7 i dzisiaj nikt takimi chamrami do kina nie chodzi. A Miasto 44 to nie animacja czy polska komedia. Sam zresztą zobaczysz niedługo i wspomnisz moje słowo.
Tu masz wstepny polski box office:
http://m.interia.pl/film/news,2048184,38
Na starcie 191 000 widzów dla Miasta 44. Dla porównania Pustkowie Smauga na starcie zgarnęło ponad 600 tys widzów w ciągu pierwszych 3 dni wyświetlenia. Więc ja dla Miasta 44 więcej niż 1,2 mln widzów nie widze nawet przy małych spadkach popularności.
Jak byłem w kinie w sobotę było może 30 osób a przy mega hicie zawsze jest pełna sala wiec kamilxxx09 może mieć rację .
Wiesz, niecałe 200 tys widzów a 600 przy Pustkowiu to kolosalna różnica, więc... A nie zapowiada się, by na Bitwe poszło mniej osób. A nawet jesli, to będzie to różnica kilkunastu - kilkudziesięciu tysięcy widzów max.
Ale miasto 44 będzie kilka zdecydowanie wolniej tracić widzów bo to jest jednak ambitniejsze kino niż hobbit.
Ambitniejsze... latające kule w zwolnionym tempie?
A widziałeś w ogóle ten film że oceniasz?
A Hobbita 3 widziałeś? tam tez będzie duzo wzruszen, płaczu, emocji.
Nie oceniaj więc przed premiera i nie mów o widowni, kiedy wiadomo po pierwszym weekendzie, ile ten film może max. zebrać widzów.
Hobbit to lekka rozrywka dla wszystkich która nie wymaga żadnego emocjonalnego zaangażowanie. To zwykły, niewybijający się ponad przeciętną blockbuster. A w 3 hobbicie na pewno będzie kilka świetnych, epickich i wzruszających scen ale boje się że reszta filmu znów będzie strasznie nijaka i... bardzo przeciętna żeby nie powiedzieć słaba.
dobra, dobra, te oceny zachowaj dla siebie. Nie odchodź od tematu, który dotyczył widowni, a nie samego filmu. Lepiej trzymaj język za zębami.
"Wydaje mi się że w tym roku hobbit zajmie dopiero 4 miejsce w USA"
Czyja to wypowiedź? I ta:
"Hobbit to lekka rozrywka dla wszystkich która nie wymaga żadnego emocjonalnego zaangażowanie. To zwykły, niewybijający się ponad przeciętną blockbuster. A w 3 hobbicie na pewno będzie kilka świetnych, epickich i wzruszających scen ale boje się że reszta filmu znów będzie strasznie nijaka i... bardzo przeciętna żeby nie powiedzieć słaba."
Co to są za odzywki? Już chyba kogoś nie raz upominano i przypominano, że na forum publicznym może się każdy wypowiadać. i nikomu nie wolno kazać "trzymać język za zębami"
I dlatego Miasto 44 będzie miało mniej widzów. Hobbit to lekka rozrywka dla mas gdzie ciągną rodziny z dziećmi itp, dodatkowo w okresie świątecznym. Film wojenny niekoniecznie.
Ale szkoły mogą pójść. A Miasto 44 już weszło do kina. W święta mogą go już nie wyświetlać.