PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249873
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Peter Jackson bardzo dobrze wyreżyserował wszystkie części hobbita.Wszystkie wątki w części 3 zostały dobrze uwiecznione

ocenił(a) film na 9
yetikd

tylko szkoda, że nie wszystkie wątki się zakończyły...

ocenił(a) film na 6
yetikd

Nie, nie zostały.

ocenił(a) film na 1
ALbatrOS1996pl

On to napisał z sarkazmem ;))

ocenił(a) film na 5
DerdziuV2

I dał 10. Po prostu dalszy ciąg durnej walki. Kolejne multi stworzone przez jednego z userów, żeby podwyższać oceny różnych filmów. Tak samo jest w drugą stronę. Ludzie mają najeba*e w głowach.

ocenił(a) film na 7
Pallado

Skąd wiesz? Może naśladuje Blaxi.....

ocenił(a) film na 5
thorin3

A kim do cholery jest Blaxi? Zauważyłem po prostu taka tendencje na forum, trolle ( posłużę się tym nadużywanym na forum określeniem) zakładają multikonta i dają filmowi 1. Zaślepieni fanatycy tworzą multikonta i dają filmowi 10 ( z tej strony myślę, że jest mniejsza nagonka). Forum B5A oddaje w pełni poziom samego filmu, dominują na nim osoby infantylne, dające się łatwo sprowokować i wyciągające chyba przyjemność z kłótni. Tutaj dzień bez spiny, to dzień stracony.

użytkownik usunięty
Pallado

Gdybyś nie odpisywał byłoby tu cicho.

Pallado

No to nie wiem co jeszcze tutaj robisz :P

kamilxxx09

Kamil przykro mi, ale ten cały bałagan to tylko twoja wina.

lolmiki

Mikołaj, przykro mi, ale słaba prowokacja.

kamilxxx09

Gdybyś zniknął z forum było by spokojnie. Proponuję więc, byś się poświęcił i...

lolmiki

http://www.filmweb.pl/film/Opowie%C5%9Bci+z+Narnii%3A+Srebrne+krzes%C5%82o-2016- 481607

kamilxxx09

O co chodzi?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

on ma racje teraz mnie sprowokowałeś

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

A dlaczego miałoby mnie tu nie być?

Pallado

Moze dlatego że niczego nie wnosisz takimi postami jak powyżej?

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Ty nie wnosisz niczego większością swoich postów, więc po co mi to piszesz? ;) Odniosłem się do wcześniejszego, że to pewnie multi dla zawyżenia oceny ( w drugą stronę to samo), po prostu tak uważam. Już nie rób z forum przybytku pod hasłem ,, piszemy zawsze, ale to zawsze tylko na temat".

Pallado

Moze multi, wcale bym sie nie zdziwił. Na filmwebie jest mnóstwo multikont. Ale nie trzeba o tym pisac wszedzie i rzucać żarem na prawo i lewo.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Czy rzucam żarem? Tak bym tego nie nazwał, napisałem jak jest i tyle w temacie. Myślę, że sam przyznasz że ładowanie nowych kont by podbić/obniżyć ocenkę jednego filmidła jest zachowaniem bezsensownym. Napisałem i o tym, o co cały problem?

Pallado

Tak, jest bezsensowne. Ale wiesz, ze takie gadanie o jest jak rzucenie podpaloną zapałką w zbiornik z benzyną?

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

I dlatego mam nie napisać co myślę o pierwszym poście ( jeżeli się mylę to pardon yetikd) bo to rzucenie podpaloną zapałką w zbiornik z benzyną? ;) Z takim podejściem to tylko siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i potakiwać na wszystko co inni mówią, bo przecież nie chcemy kolejnej burdy. Chcesz coś napisać, to pisz, nie patrz się na innych.

Pallado

Ja tylko pisze, jak jest, podobnie jak Ty :)

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

No dokładnie i dlatego nie zrozumiałem dlaczego mnie tu nie powinno być.

Pallado

Dobra, nieważne.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Hipokryzja, Kamilu. To Ty zwykle oskarżasz wszystkich o multikonta, piszesz o multikontach etc. etc.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

!!! Szykuję popcorn. Może coś się tu rozkręci.

ocenił(a) film na 5

Popcorn zachowaj na następną okazję, będzie spokój :D

użytkownik usunięty
Pallado

http://absoluteuncertainties.com/wp-content/uploads/2014/12/meh.jpg

kamilxxx09

Też nie wiem. Tzw. "forum" wyraźnie umiera, szczytowe zainteresowanie towarzyszące premierze filmu przeminęło, już nawet prowokatorom za bardzo nie chce się zakładać kolejnych tematów o tym jak Hobbit ssie. Pewnie jeszcze zrobi się mały ruch przy edycji rozszerzonej, ale niedługo zostaniesz tu sam jak palec ze swoimi tematami o box office i dopiero wtedy zrozumiesz jak bardzo nas potrzebowałeś :(

Xoxoxox

<wybucha śmiechem>

ocenił(a) film na 9
Pallado

Dobrze powiedziane.

ocenił(a) film na 7