Peter Jackson bardzo dobrze wyreżyserował wszystkie części hobbita.Wszystkie wątki w części 3 zostały dobrze uwiecznione
I dał 10. Po prostu dalszy ciąg durnej walki. Kolejne multi stworzone przez jednego z userów, żeby podwyższać oceny różnych filmów. Tak samo jest w drugą stronę. Ludzie mają najeba*e w głowach.
A kim do cholery jest Blaxi? Zauważyłem po prostu taka tendencje na forum, trolle ( posłużę się tym nadużywanym na forum określeniem) zakładają multikonta i dają filmowi 1. Zaślepieni fanatycy tworzą multikonta i dają filmowi 10 ( z tej strony myślę, że jest mniejsza nagonka). Forum B5A oddaje w pełni poziom samego filmu, dominują na nim osoby infantylne, dające się łatwo sprowokować i wyciągające chyba przyjemność z kłótni. Tutaj dzień bez spiny, to dzień stracony.
Ty nie wnosisz niczego większością swoich postów, więc po co mi to piszesz? ;) Odniosłem się do wcześniejszego, że to pewnie multi dla zawyżenia oceny ( w drugą stronę to samo), po prostu tak uważam. Już nie rób z forum przybytku pod hasłem ,, piszemy zawsze, ale to zawsze tylko na temat".
Moze multi, wcale bym sie nie zdziwił. Na filmwebie jest mnóstwo multikont. Ale nie trzeba o tym pisac wszedzie i rzucać żarem na prawo i lewo.
Czy rzucam żarem? Tak bym tego nie nazwał, napisałem jak jest i tyle w temacie. Myślę, że sam przyznasz że ładowanie nowych kont by podbić/obniżyć ocenkę jednego filmidła jest zachowaniem bezsensownym. Napisałem i o tym, o co cały problem?
Tak, jest bezsensowne. Ale wiesz, ze takie gadanie o jest jak rzucenie podpaloną zapałką w zbiornik z benzyną?
I dlatego mam nie napisać co myślę o pierwszym poście ( jeżeli się mylę to pardon yetikd) bo to rzucenie podpaloną zapałką w zbiornik z benzyną? ;) Z takim podejściem to tylko siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i potakiwać na wszystko co inni mówią, bo przecież nie chcemy kolejnej burdy. Chcesz coś napisać, to pisz, nie patrz się na innych.
Hipokryzja, Kamilu. To Ty zwykle oskarżasz wszystkich o multikonta, piszesz o multikontach etc. etc.
Też nie wiem. Tzw. "forum" wyraźnie umiera, szczytowe zainteresowanie towarzyszące premierze filmu przeminęło, już nawet prowokatorom za bardzo nie chce się zakładać kolejnych tematów o tym jak Hobbit ssie. Pewnie jeszcze zrobi się mały ruch przy edycji rozszerzonej, ale niedługo zostaniesz tu sam jak palec ze swoimi tematami o box office i dopiero wtedy zrozumiesz jak bardzo nas potrzebowałeś :(