Online są same wersje MD, z torrentów też jeszcze nie można pobrać, w sumie jakoś nie jest zła ale taki film wolałbym obejrzeć w HD, czy trzeba czekać na wydanie DVD ? by w necie pojawiła się wersja HD ?
ja ściągłem niezłą a nawet świetną wersję z Torrentów, nie jest camerowana. A obraz ma świetny, lecz osobiście, jeśli chcesz obejrzeć w HD to najlepiej jak poczekasz sobie do listopada na wersje br rozszerzoną edycję, kup sobie, bo nawet jak ściągniesz HD to i tak ci nic nie da, bo wersja blu ray daje 100% HD, pobrane, to nawet nie HD, tylko kopie. I psujesz sobie przyjemność oglądania, to dziwne, bo ja oglądam sobie właśnie pobrane, a mimo to radzę innym inaczej. Taki dziwny jestem ;p
chociaż w pazdzierniku kupiłem sobie wersje rozszerzoną Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia i Dwie Wieże na dvd, blu ray nie posiadam, niestety ale myślę że niedługo to się zmieni.
Z obejrzeniem "Hobbit: Pustkowie Smauga" czekałem właśnie do listopada 2014 , więc blisko rok czekałem by obejrzeć ten film. z "Hobbit: Bitwa Pięciu Armii" nie mam zamiaru tyle czekać... z torrentów pobrałem wersje niby HD ważyła prawie 4 gb ale jakość jest średnia. Nie wiem ale, jeszcze z miesiąc, i myślę że pojawi się jakaś porządna wersja.
chyba gdzieś około w USA jest premiera 9 kwietnia na dvd, więc 2 tygodnie wcześniej będzie w full hd. Zresztą to i tak kinowa, wersja rozszerzona liczy się teraz dużo bardziej.
A ja ściągnąłem z torrentów Hobbita:Niezwykłą Podróż w wersji rozszerzonej w full hd oraz Pustkowie Smauga.Oba filmy ważyły powyżej 5 gb.Teraz czekam na Bitwę Pięciu Armii.
łał serio ;p no co ty nie powiesz, tak się składa że Hobbit Niezwykła Podróż od listopada 2013 jest w full hd, a Hobbit Pustkowie Smauga od pazdziernika 2014 w full hd. A wersje kinowe od dawna mają full hd