Przeprowadzam krótką ankietę dotyczacą sensów w kinie. Moje pytanie brzmi: na których częściach Hobbita byliście w kinie?
Możecie podac jeszcze wersję seansu (dubbing, napisy, 3D, 2D, 48fps).
U mnie oczywiscie wszystkie 3 częsci 3D napisy.
Za udzielone odpowiedzi dziękuje (oczywiscie te zgodne z tematem) :)
Pustkowie Smauga - dubbing 3D
Bitwa Pięciu Armii - napisy 3D
Na "Niezwykłej Podróży" nie byłem w kinie chociaż z tego co teraz widzę to nie byłem na tej części, która mi się najbardziej spodobała... :P
NP najbardziej zachwycała wizualnie :) I te plenery :) Ale jeszcze bd miał okazję, bo pewnie maratony będą.
hah ;) też nie byłem w 2012 roku, bo myślałem że to najsłabsza część będzie, ale nie była. Dzisiaj moim zdaniem jest najlepszą częścią z trylogii Hobbita.
Ale na szczęście ja na maratonie Hobbita w grudniu 2014 widziałem ją po raz pierwszy na wielkim ekranie, i zapytałem siebie, jak mogło mnie nie być na najlepszej części z trylogii Hobbit w kinie.
Ale jak zobaczyłem Hobbit Niezwykła Podróż, widziałem już na tym wielkim ekranie, byłem w niebie Śródziemia, mam tak samo z Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia.
ps. jak będzie maraton wersji reżyserskich Hobbita, lolmiki nie trać czasu wez kasę kup bilet, i zobacz najlepszą część w kinie. A nie pożałujesz, u mnie wytrzymała cała sala kinowa, tylko musisz wcześniej wypić dwa litry coli oryginalnej i 3 kawy co najmniej. Ja wypiłem i wytrzymałem, choć przyznam że pustkowiu momentami, nie szło już wytrzymać, ehhh te sztuczności.
Niezwykła Podróż - 2D napisy
Pustkowie Smauga - 2D napisy
Bitwa Pięciu Armii - 3D napisy (seanse 2D były tylko w małej salce której nie cierpię)
Cóż, muszę się z Tobą zgodzić... ostatnio przyjrzałem się działalności użytkownika kamilxxx09 na forum "Hobbita" i uważam, że zakłada mnóstwo niepotrzebnych tematów, robiąc tym przy okazji niezły syf.
Ciągła, niemal intensywna obecność kamila na forum, setki komentarzy na forum TYLKO trylogii Hobbita świadczy już nie o byciu fanem, lecz fanatykiem i o raczej dość ubogim życiu prywatnym tego pana.
Temat przeze mnie - również zgłoszony.
Jestem fanem Hobbita, lecz to nie znaczy, by akceptować panoszące się jednostki maniaków, które wprowadzają chaos w tematach, jak i wypowiedziach.
Apeluję do innych użytkowników (szczególnie fanów) o dokładne, obiektywne przyjrzenie się szkodliwej działalności kamilaxxx09, jak i zgłaszanie niepotrzebnych tematów oraz prowokacyjnych wpisów. Tyczy się to także innych jednostek, postępujących w podobny sposób.
Choć uważam, że najlepszą metodą na prowokatorów jest ignorancja i obojętność.
nowy temat kamila i znowu debilny
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Historia+Hobbita+wed%C5%82ug+gry+PC,2599315
Ten temat też zgłosiłem. Niedawno założyłem temat o syfie na forum i po obserwacji widzę, kto robi go najwięcej. Na początku miałem kamilaxxx09 za trochę nadgorliwego pasjonate. Teraz widzę w nim czołowego prowokatora całego tego forum.
Załóż temat: W jakich spodniach byłeś na Hobbicie. Ja w sztruksach teraz wy piszice :D hahahah
hahaaahaha zgasiłeś go, pójdzie się poskarżyć pani ;) pewnie, pod spodem ma rajstopy
Poskarżyć? To ty się wypłakiwałeś z kilka miesięcy na temat Kamilka więc zamilcz płaczku
milczeć, to ewentualnie ty powinieneś. Hah dałeś się wpuścić w maliny, idz się pobaw w śniegu a nie truj tego forum.
Na wszystkich trzech.
1. a. 3D z napisami
b. jw.
c. 2D, dubbing - fatalny!
2. i 3. 3D, napisy
The Unexpected Journey- dubbing 3d w kinie Cinema City
The Desolation of Smaug- napisy imax 3d
The Battle of Five Armies- napisy imax 3d
Pustkowie Smauga - napisy 3D (napisy 2D za drugim razem XD)
Bitwa 5 Armii - napisy 2D (napisy 3D za drugim pobytem w kinie)
Na Niezwykłej Podróży nie byłem niestety w kinie, ale mimo wszystko to dla mnie najważniejsza część, bo to od obejrzenia tego filmu zaczęła się moja przygoda z Tolkienem :-P
Hobbit: Niezwykła podróż - napisy 2D
Hobbit: Pustkowie Smauga - napisy 2D
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii - napisy 3D
Hobbit Niezwykła Podróż - dubbing 3D
Hobbit Pustkowie Smauga - dubbing 2D
Hobbit Bitwa Pięciu Armii - dubbing 2D
Po pierwszym Hobbicie miałem dość 3D. Aczkolwiek zazwyczaj wybierałem 3D.
Niezwykła Podróż - dubbing (nigdy więcej!, zabija klimat tego filmu) 2D
Pustkowie Smauga - napisy 2D
Bitwa Pięciu Armii - napisy 2D
Wszystkie części tak samo:
NP: napisy 3D 48 fps
PS: napisy 3D 48 fps
BPA: napisy 3D 48 fps
NP - napisy 2D (multikino)
PS - napisy 3D (mutikino)
BPA - napisy 3D 48 fps (kino Krewetka, rewelacja)
Hobbit Niezwykła Podróż nie byłem w ogóle, ale byłem na maratonie więc pierwszy film z Hobbita zaliczyłem na wielkim ekranie, tak więc wpiszę Maraton Hobbit 2014 rok w wersji 2D z napisami
Hobbit Pustkowie Smauga Dubbing pl (nigdy więcej) 2D
Hobbit Bitwa Pięciu Armii maraton Hobbit 2014 w wersji 2D z napisami + Hobbit Bitwa Pięciu Armii napisy seans 3D
a czy maraton wliczasz jako całość czy osobno bo jeśli tak, to w sumie na Pustkowiu byłem też na napisach? pytam bo nie nw jak tam bierzesz pod uwagę głosy?
Niezwykła Podróż - CinemaCity 3D, napisy
Pustkowie Smauga - IMAX 3D, napisy
Bitwa Pięciu Armii - IMAX 3D, napisy
Na dwóch pierwszych nie byłem ,oglądałem DVD,pierwsza z wydłużoną wersją ,drugą nie.Ta trzecia 3d dubbing-niestety...
Ale i tak było fajnie.Chyba pójdę kolejny raz.