Mam pytanie czy ma ktoś do sprzedania po przyzwoitych cenach książek:
Hobbit: The desolation of smaug chronicles Art.&Design oraz cloaks & daggers
lub Hobbit the battle of the five armies chronicles art&design.
Chodzi mi o anglojęzyczne wersje lub ewentualnie niemieckojęzyczne, bo na Amber nie ma co liczyć w tej sprawie.
Ja nadal mam cichą nadzieję,że jednak Amber zabierze się za nie i wyda w końcu u nas.Widziałam na allegro anglojęzyczną wersje.
Ja mam, ale nawet za 500 zł nie sprzedam hah :)
Ale wiem, gdzie możesz w Polsce kupić wersję anglojęzyczną.
Widziałam właśnie na allegro i ceny powalają;-( a mówią, że świetna okazja. W Irlandii i Niemczech ceny też nie robią szału. Wszystkie można kupić za ok 100 euro lecz ja nie zamierzam wydawać tylu pieniędzy. Z drugiej strony chciałabym je mieć :-)
A teraz w Matrasie 2 można kupić za 40 zł z przesyłką;-). Na pewno nie będę czekać na wydanie ich przez Amber , w Polsce też mi nikt nie sprzeda więc zostaje tylko kupno w innym kraju. No cóż trzeba się poświęcić. Dzięki.
Albo poszukaj promocji na zagranicznych stronach. Czasem za samo zarejestrowanie się masz 10% upustu. Mało ale zawsze coś zwłaszcza jak zamawiasz "hurtowo". Poza tym jeśli masz cierpliwość możliwe, że w światowy dzień książki, księgarnie internetowe zrobią jakąś promocję. Kraina Książek jest droga a te kroniki z każdą nową są o 30 zł droższe i tak trzecia była za 120 a ta ostatnia jest już za 180! Szkoda że Amber zrezygnowało bo polskie wydania nieźle obtapiały.