PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249778
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Do premiery Hobbita coraz mniej czasu, a ja wciąż zastanawiam się w którym kinie go obejrzeć. Zastanawiam się nad IMAX-em, 4DX i multikinie (w DMR) jak myślicie w którym z nich oglądanie Hobbita będzie najbardziej korzystne ? :)

mateuszwnuk106

Według mnie oglądanie filmów zwłaszcza takich jak "Hobbit" najbardziej korzystne jest tylko i wyłącznie w IMAX 3D! To jest gwarancja niezapomnianych doznań i świetne przeżycie przygód razem z bohaterami właśnie tam.. w samym Śródziemiu! ;) Oczywiście jeśli ktoś ma problemy z oglądaniem 3D to może iść gdziekolwiek na 2D, np. na maraton do Multikina, ale Ty chyba nie masz z tym problemów ;)

ocenił(a) film na 10
mateuszwnuk106

Polecam multikino

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

MULTIKONTO. :)

ocenił(a) film na 10
thorin3

Heh. Polecam multikonto ! ;P

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 10
thorin3

Thorin może ty mi wytłumaczysz bo nie jestem w stanie tego zrozumiec. A mianowicie jakim cudem Saruman, Elrond, Galadriela walczą z nazgulami jakby walczyli np. z orkiem. W tej walce wychodzi na to że nazgule mają postac cielesną co jest zupełną głupotą

ocenił(a) film na 7
GandalfTheWhite

Niestety nie wiem.To jest tak poplątane...Było już o tym wieele tematów.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7
mateuszwnuk106

jak chcesz iść na 3D to do IMAX albo do 4DX,jak na 2D to do Cinema City albo do normalnego kina

mateuszwnuk106

Najlepsze pewnie IMAX, no chyba że chcesz jeszcze iść na 3D 48 fps to idź do multikina. W Imaxie nie ma 48 fps.

mateuszwnuk106

a jak sprawdzić czy jest puszczany w hrf, bo rok temu byłem w cienema city i tam mieli dopisane przy tytule hrf a teraz tylko pisze Hobbit: Bitwa Pieciu Armii 3D, to samo w multikinie ?

pakemonus

w multikikinie masz napisane 48 fps, a w Cienma city HFR. I to sa właśnie te seanse.

kamilxxx09

w poznaniu najwyraźniej bojkotują te 48fps bo w żadnym kinie nie ma tych seansów :/

pakemonus

a jednak przegapiłem i jest w jednym kinie cinema city :D