żeś nakręcił to jedynie z obligacji i ze zwykłych nudów by nabrać trochę mamony, bo to co zobaczyłem... pasją bym tego nie nazwał...
ehhhhhhhhh tak no trzeba przyznać że niektórzy umieją zniechęcić do filmu innych..... i co napiszesz takie coś. Dobra rada, nie zniechęcajcie ludzi takimi komentarzami. Idz na imdb przekonamy się czy to faktycznie shit?
IMDB hit!!!!!!!!!! filmweb dno!!!! ale nie chodzi mi wcale o Hobbita
Czy ja Ci wyglądam na IMDB? To jest moja prywatna opinia. Jestem wielkim fanem Tolkiena, trylogii Władcy Pierścieni oraz Pierwszego Filmu o Hobbicie ( 2 podobał mi się już troszkę mniej)... ale 3 w mojej opinii to absolutne dno. Głupota z filmu się aż wylewa ale nie będę rzucał tutaj spojlerami.
Zdwojona ilość niedorzeczności.
Na szczęście zakończenie jest takie, jakie być powinno, normalne i spokojne.
Czuć też duży niedosyt, bo powycinano momenty z książki. Nie tykać, póki nie ukaże się EXTENDED.
Poczytaj forum. Tu nie ma praktycznie pozytywnych opinii. A przewaga zalet do wad to 2 do 8. Wiedziałam, że na coś będą narzekania, ale nie przypuszczałam, że aż tyle i na tyle rzeczy.
ale odejmij sobie od tego 1/3 tych użytkowników.
przykład recenzja na stopklatce jest pozytywna
"zawsze uważałem ze ludzie z stopklatki to debile" albo jak ktoś pisze że film jest świetny. Ktoś pisze "współczuję gustu" są tu też tego typu komentarze, niektórzy też naskakują na innych, bo komuś podobała się scena w Dol Guldur. Faktycznie filmweb jest przykładowy że hej :/ to tak jak by brać przykład ze szkolnych przedmiotów i ich ocen. Skoro oceny są słabe to przedmioty też.... ;(
A byliśmy tak pozytywnie nastawieni. Mam tylko nadzieję, że całość nie będzie jednak tak zła jak wszyscy opisują.