Podawajcie swoje głosy :) Macie czas do niedzieli,do godziny 17 00.
Oddaję głos na...DIALOG AZOGA Z SAURONEM
Dlaczego? Scena ta pokazała że Azog jest tylko małym pionkiem na wielkiej planszy.
To to jak ja zawsze gadam.... ZACZYNAMY :)
Dla niego to było najmroczniejsze bo on sam tak wchodzi do domu codziennie kiedy rodzice już śpią ;p
Nigdy nie byłem w poprawczaku, ale jeśli o nim wspominasz, może w nim byłeś. Pewnie dali ci niezły wycisk i teraz nie masz się na kim wyżyć. Biedactwo.
Nie ma to jak byc przydupasem Kamilka i odpowiadać jaki potężny "mrok" panował w bajce. Gościu jest płytszy niż sadzawka przed domem prezydenckim.
Forma minus 20%? W tym filmie nie było żadnego mroku. To bajka. Ludzie chcecie mrok to inne filmy są tego pełne ale nie ten.
Żadnego mroku tam nie było i stąd moja odpowiedź. No sorry stary na głupie pytanie głupia odpowiedź.
na cyckach evy green tez zasłonił oczy, mama mu pozwoliła dopiero jak będzie miał 18 lat....czyli za jakieś...ooosiem lat :D
Ty myślisz, że takiego popaprańca którakolwiek normalna dziewczyna zechce? Wyobrażasz sobie ich zycie? Np:
Ona: Hobbit to słaby film!
Kamilxxx09: ty trollu, multikonciarzu i strzał ją w twarz.
To fanatyk i psychopata. Kiedyś w ogóle nie negował jak mu powiedział że pewnie matkę by uderzył jeśli by powioedziała cos negatywnego o Hobbicie.
Scena w Mrocznej Puszczy, kiedy Bilbo z dzika determinacja i krotkimi sztychami dokonuje 'overkill' na pajaku, ktory przyczynil sie do chwilowej rozlaki z Jedynym Pierscieniem... i scena pozniej, kiedy maly hobbit zrozumial juz czego i w jaki sposob dokonal.