3 część moim zdaniem średniak nie było tam żadnego momentu który powodowałby opad szczęki. Wątek miłosny już tak podsumowując wszystkie 3 części mega tandetny i nie wpasował się.
Nie podobały mi się ich negocjacje o ten kamień cały czas miałem wrażenie że wszystko jest okrojone cała 3 cześć jak powtórka z władcy ale w bardziej dziecinnej wersji. Hobbit 1 i 2 posiadały jakiś własny klimat charakter
myślę że dodatkowe 30 minut w EE wyrówna ten film, szkoda że nie tak powinno być ;/
Hobbit Bitwa Pięciu Armii Extedent Edition co wiemy?
wiemy:
że zostanie przyznane 30 minut dodatkowy scen
potwierdzone przez Philippe Boyens jest to że będziemy mieć więcej Beorna, nie rozumiem jak można pominąć taką postać, nie wiem po co ją wprowadzali do pustkowia skoro i tak pojawia się na 15 sekund w kinowej edycji BPA a rozszerzona z jego dodatkiem może mieć korzyści. Kasa ;/ szkoda tylko że na niekorzyść kinowej edycji BPA. Ponoć mają być tortury na Beornie w Dol Guldur i jakaś scena z nim i Radagastem, jedna w Dol Guldur. A druga o bitwie, może w domu Beorna. Ale to tylko spekulacje
pogrzeb Thorina Filiego i Kiliego myślę że na 100% w EE będzie bo mamy zdjęcie
h t t p s : // pbs.twimg. com / media/B45ciwjCYAMEMs2.jpg
tu masz link tylko usuń spacje to zobaczysz photo
koronacja Daina obstawiam na 60%
ponoć Gandalf patrzący w palantir który ujrzy Smauga i Saurona co by się stało gdyby połączyli siły. to na takie 30% powinno być
Rozwinięcie wątku Dol Guldur, coś o trzech pierścieniach rozwiną. to będzie na 45% może takie 45% że to powinno być
Balin w Domu Bilba na 20% powinien być w EE (Extedent Edition)
może Rivendell
a sceny z trailera których nie było
a premiera EE będzie raczej jak w poprzednich dwóch latach w listopadzie na 90%
te 10% z nadzieją bo chciałbym by EE było w lipcu
pozdrawiam i życzę miłego dnia mamy wiosnę tej zimy :)