A szkoda, bo to swietny aktor jeśli chodzi o o dwie trylogie.
Przeciez to żadna niespodzianka, od dawna, od lat się o tym mowi w srodowisku aktorskim.
Się o mało nie zakrztusiłam omletem. Co to za tekst wgl. Jakie niestety? Jest dobrym aktorem, co do rzeczy ma jego orientacja seksualna? Wielu aktorów homoseksualnych gra postacie heteroseksualne i na odwrót
Kellen ma bardzo ciekawe role hetero w filmografii - jak również kilka ról homo. Po 42 filmach z gościem nie mam z tym problemu, nawet z całusami z Derekiem Jacobim. Jeśli wszyscy geje mieliby taką klasę....
PS Hetero w Polsce piszą 'gej', polscy geje 'gey'. 'Gay' to nie po naszemu.
Może i jest ale ja mowie o Gandalfie, o postaci charyzmatycznej, rzadko się zdarza by film dorownal książce, w wypadku Wladcy tak jest.
Kellen doskonale o tym wie, swego czasu mnóstwo ludzi powypisywało mu, co myśli o 'pedale mającym zagrać NASZEGO Gandalfa'. Nawet, gdyby chciał, nie miał szansy pozostać nieświadomy. Przytacza to w wywiadach jako ciekawostkę z planu.
Stephen Fry też i podobno Armitage również. Podobno on i Pace spotykali się. Ale kogo to obchodzi oprócz zakochanych fanek :D. Z drugiej strony i tak miałybyście u nich małe szanse :P.
hahahah :P nie dobijaj zakochanych fanek, ktoś po premierze deklarował "miłość" do Thorina chyba, a już nie pamiętam ! ;D
ja jestem do tego stopnia hetero że nie mogłam znieść sceny z kunis i portman w czarnym łabędziu bo wydała mi się ona wręcz obrzydliwa i sprzeczna z naturą.. wiec chyba nie dałoby rady
no i kur@#^^*()((& rozumiem że teraz go oceniasz na 1/10 tak? może i jest ale nie powinno cię interesować prywatne życie gwiazd bo ono nie ma wpływu na aktorstwo. Po drugie jest dobrym aktorem. Po trzecie aktor grający Dumbledora też jest homoseksualistą i co? aktorem jest dobrym!
na koniec powiem temat do kosza.
jest http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/prof-dumbledore-to-gej,37774.html
:P
wiesz ja nie toleruje homo ale nie gardzę widać koledze to przeszkadza cóż
rowling mówiła że postać jest gejem. A belief ostatnio mi pisała że gambon zdementował plotki o swoim rzekomym "gejostwie"
A poza tym.... tvn24?
SERIO?????
aha to tego nie wiedziałem :P Aha to nawet dobrze
to nie tylko było na tvn24 w jakiejś książce Harry Potter filozofia
http://ecsmedia.pl/c/harry-potter-i-filozofia-przewodnik-po-hogwarcie-dla-mugoli -b-iext3920802.jpg
w tej dokładnie też o tym pisze ale skoro zdementował to dobrze
Czy ty rozumiesz to co czytasz? Nawet w pierwszym linku jest potwierdzone przez autorkę że postać D. jest gejem tam nic nie ma o Gambonie...
Naucz się czytać...