h t t p s : / / twitter. com/ PryftanAW
Jeśli były przepraszam choć wydaje mi się że nowe i kto to jest ten dziwny ork koło zdjęcia Alfrida nie kojarzę na Bolga to mi nie wygląda... Azoga chyba też nie
zdjęcie Radagasta prezentuje się ładnie
jakie są wasze opinie
Czemu nie wkleiłeś normalnych zdjeć, tylko link do strony? Po kilku godzinach link będzie bezużyteczny.
Co do zdjęć - świetne jak zawsze. I jest ork jako stara wersja Bolga. Szok! Oby był w filmie :) Może to będzie ten ork, który SPOILER SPILER SPOILER będzie nasmiewał sie z Gandalfa, gdy ten bedzie w klatce.
To tło za orkiem wygląda mi na Dol Guldur, więc bardzo prawdopodobne że zobaczymy go właśnie tam i właśnie w tym momencie. O ile dobrze kojarzę, było kiedyś na forum zdjęcie Elronda w Dol Guldur razem z Jacksonem i tam właśnie był też ten ork. Jak dla mnie pozytywne zaskoczenie :)
Dla mnie są dwie opcje:
1.Ork naśmiewający się z Gandalfa
2.Ork występujący w retrospekcji z Beornem w Dol Guldur.
Jeśli się pojawi,spełni się jedno z moich największych marzeń dotyczących Hobbita!
"Pewnie dadzą tortury w extended ."
"Fajnie by było :)"
Jesteście okrutni :P Ale też bym chciała... :P
jak zwykle............. najlepsze sceny w extedent ale zdjęcie pochodzi z filmu chociaż......... zdjęcia z Thrainem były od pierwszego trailera z Hobbita a były w drugiej części, w dodatku w rozszerzonej
1 na bank w kinowej wersji jest też zdjęcie Gandalfa w klatce mam nadzieję ze scena pochodzi z kinowej edycji było by fajnie zobaczyć, jak ork naśmiewa się z Gandalfa o ile to będzie scena klimatyczna i godna Lotra
"Czemu nie wkleiłeś normalnych zdjeć, tylko link do strony? Po kilku godzinach link będzie bezużyteczny."
A czemu ty tego nie robiłeś? O proszę tu przykłady gdzie wklejasz dokladnie ten sam link:
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/A+PLAKAT+Z+SAURONEM+WIDZIELI%C5%9ACIE,2526346
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Trailer+ju%C5%BC+pokazano%2C+s%C4%85+pierwsze+pozytywne+komentarze...,253497 2#post_12749186
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/ROZPOCZYNA+SI%C4%98+ERA+BANNER%C3%93W+%3A%29,2525029#post_12672327
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Zwiastun+6+listopada.,2532655#post_12730526
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/HOBBIT+WORLD+PREMIERE+-+LIVE,2558922?page=3#post_12875636
A tu przykład jak się bronisz:
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/A+PLAKAT+Z+SAURONEM+WIDZIELI%C5%9ACIE,2526346#post_12681154
Dziwne jest czepianie się kogoś o coś, co samemu się popełnia. Zauważyłam, że od pewnego czasu bez przerwy się go czepiasz. Był dobry jak cie bronił, jest zły jak zaczął mieć cie w poważaniu. Tak wiemy jakim jesteś dwulicowcem. Na własnej skórze tego doświadczyłam, ale jeśli się go NIE przestaniesz czepiać i go ciągle besztać na poczcie (za kogo ty się uważasz?), ja zacznę się czepiać ciebie. Twój wybór.
Ten post pokazuje tylko twoją obsesję. Ktoś już tak robił.
A ja się wcale go nie czepiam. Przecież nie obraziłem go tym postem ani nic. Zwróciłem tylko uwagę, tak jak TY zrobiłaś to wobec mnie.
Ten post pokazuje tylko jakim jesteś obłudnikiem. I ostrzegam cie bo nie tylko mi się nie podoba twoje zachowanie w stosunku do tego użytkownika (to nie pierwsze czepialstwo i dodatkowo wiem co wypisujesz mu na poczcie od dawna). Żebyś potem sam nie płakał ludziom, tak jak to mi robiłeś przez pół roku. Zabawne, że wtedy ci przeszkadzało gdy ktoś ci dokuczał a teraz sam robisz to komuś innemu.
Owszem, mój stosunek do tego użytkownika trochę sie ochłodził. A spowodowane jest to jego spamem.
Szkoda, że już nie pamietasz, jak z najstarszego konta wyzywał tutaj ludzi zimą tamtego roku. Jak znajde te tematy, to wkleję. Myślałem, ze się zmienił, bo na to wyglądało, no ale jak widac nie do końca. Nie żebym uważał się za świętoszka. Moze postąpiłem ciut za ostro, ale ty też byś się wkurzyła, gdybyś prosiła innego użytkownika, by nie spamował ci na poczcie, a on nadal by to robił.
Znowu wybielasz się cudzym kosztem. A skoro już teraz wiesz, że on mi się żali co uważasz za "Chamstwo w czystej postaci." to może wreszcie zostawisz go w spokoju. Bo ja wiem o tym jak mu ciągle grozisz, obrażasz czy dajesz burę bo śmiał obniżyć ocenę Hobbitowi (tak skarży mi się od długich tygodni) i dowiem się o kolejnych razach.
Nie wybielam, tylko piszę, że on święty też nie jest i niech nie udaje poszkodowanego.
Tyle z mojej strony.
Zabawne, że gdy ktoś tobie pisze, że święty nie jesteś i masz nie udawać (co jest faktem) .....to OMG - obraza majestatu! No tak, bo ty każdemu możesz bez konsekwencji wygarnąć ale tobie już nie...jak cudownie.
Jak ja ci zaraz zrobię wojenke,to bedą cie pod węglem szukać. Jedynie spokój może cię uratować na tym forum.
dlatego już napisałam do ciebie prywatnie mam nadzieję, że zaszczycisz mnie odpowiedzią. Czekam kamil, bo jak na razie udajesz tylko cwanego pod publikę. Średnio ci to idzie....
Ty jesteś królem wybielania się kosztem innych, co chwila burdel przez Ciebie trolu.
Podawałem kiedyś link do figurki o takim designie. Lepiej późno niż wcale, na szczęście.
Mam chociaż nadzieję, że jego postać nie zostanie zmarginalizowana i nie zginie gdzieś na starcie.
Ile to ja czekałem aby ujrzeć najlepiej ucharakteryzowanego i najbardziej przerażającego orka w całej sadze...
Ja tam już nie raz pisałem, że ten pierwotny Bolg to najlepiej wyglądający ork w sadze. I teraz na całe szczęście zobaczymy go w filmie.
Chciałoby się mieć takiego orka za głównego antagonistę. Obecni Azog i Bolg przy nim wymiękają, nawet w połowie nie są tak przerażający.
świetne...ale przypominam,że widzieliśmy już tego orka w "Niezwykłej podróży" przy retrospekcji bitwy o Morię, w 2 ujęciach pokazali jak dostawał "bęcki" od Dwalina...może w Dol Guldur go poskładali jakoś,ale nie wróżę mu długiego czasu ekranowego :P
Pierwotny Bolg!!! Jest piękny!!! To znaczy, wygląda źle, ale jest świetny. W moim sercu pojawił się promyk nadziei!