Taki tytuł nosi jeden z rozdziałów Hobbita i jeden z utworów muzycznych z filmu.
Który żywioł uważacie za potężniejszy i bardziej niszczycielski?
+
Przesyłam dla sentii poziomkowego całusa :*
Woda, bo ogień można ugasić (no chyba że jest naprawde ogormny pożar, to wtedy jest gorzej), a wodę znacznie trudniej zatrzymac. Poza tym woda ma przeważnie większy zasięg, zalewa niemal wszystko, co spotka na swej drodze. A potem trzeba ją jeszcze wypompowac. I w ogóle powodzie czy tsunami zbierają zawsze większe żniwa. Smutna prawda :/
Ja pierdziele, co za tematy. To ja mam pomysł na kolejny: która fryzura Bilba jest bardziej seksowna - ta na głowie, czy ta stopach?
aż się zakrztusiłam kompotem, najlepsza fryzura ta pośrodku, pomiędzy stopami a głową
EJ EJ EJ.... Co to jest za zalecanie się do mojej panny? Hę?
Co to za jakieś buziaczki?
Młody dawaj na solówę!!!
Dziewczynki może lecą. Ale kobiety wolą raczej męskich facetów, a nie takie zniewieściałe pi#$%czki z twarzami aniołków. Więc cóż... nie twoja liga. Nie masz ze mną szans....
Nie potrzebny mi zarost krasnoluda stary. Moja twarz i uroda załatwiają wszystko. Prawdziwe kobiety nie lecą w dzisiejszych czasach na grubasów siedzących z piwnym brzuchem przed telewizorem.
Tłumaczę tylko temu zacnemu młodzianowi że nie ma u ciebie szans ponieważ ty wolisz prawdziwych mężczyzn :D