Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 251 tys. ocen
7,2 10 1 251367
5,6 49 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Rzygam

ocenił(a) film na 6

Nie wiem jak Wy, ale już rzygam tym Beornem. Jackson nawciskał go wszędzie, nawet do scen w których być nie powinien. Owszem, jest to fajna postać, ale można się nim przejeść. Stanowczo za dużo Beorna!

ocenił(a) film na 7
Grandziarz94

To prawda.Powinni skupić się na tak ważnych postaciach jak Legolas.

ocenił(a) film na 6
thorin3

A gdzie frodo ? to ze w pierwszej części był to czemu miało by go zabraknąć w ostatniej ? żałosne

ocenił(a) film na 7
Gizmoss94

Facepalm.

ocenił(a) film na 8
Grandziarz94

Albo od tych spotkań w gronie rodzinnych coś mi sie w głowie przemieszało, że nie rozumiem sarkazmu albo dla kogoś kilka sedund to za dużo..,

ocenił(a) film na 4
Sabcia3018

Jakbym miał Legolasa w awatarze tez bym miał problem ze zrozumieniem sarkazmu.

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

To fakt, nie powiem złego słowa o żadnym z elfów, a Legolas to moja ulubiona postać... ze względu na dzisiejsze "przytępienie" nie reaguje tak jak powinnam :P na zbyt dużą ilość Legolasa z oczywistych względów narzekać nie będę...

ocenił(a) film na 6
Grandziarz94

Zgadzam się! No ile można go oglądać... czasem zastanawiałem się czy to film o przygodach Bilba czy Beorna no naprawdę...
Za to gdzie podział się Legolas? Jak można prawie całkowicie pominąć tak ważną postać? Kilka scen walki to jednak za mało!

użytkownik usunięty
Grandziarz94

zdecydowanie za dużo Galadrieli i Elronda zabrali czas Legolasowi a przecież ta postać miała być perełką filmową..... cóż nie spodziewam się go w EE taka szkoda :/

Grandziarz94

No pewnie 10 sekund to stanowczo za dużo.... ja tam liczyłem na jakieś poważniejsze kizi mizi z Tauriel ale się nie doczekałam

użytkownik usunięty
HellDeath

Nie tylko ty ehhh za to Białej Rady było stanowczo za dużo. Po co oni wciskali ich do bitwy to było takie nieetyczne a przecież chcieliśmy Legolasa :/

ocenił(a) film na 8
HellDeath

Chyba Kili mizi z Tauriel :)