A mnie zdenerwowało to że pokazał Beorna przez chyba 3 sekundy w ostatniej części.Rola niedźwiedzia w bitwie była duża większa niż widzieliśmy na ekranie. I to on wyniósł Thorina z pola bitwy.Zrezygnowano z tego żeby pojedynek z Azogiem był bardziej epicki.Bardziej mi szkoda tego wątku.
Nie ma takiej opcji. Gdzie go wciśniesz? Thorin? Kojfnął sobie na śniegu. Bolg? Zabity przez francuskiego nudystę.
Czarodziejem to on jest, ale zgodnie z tytułem jednej z recenzji: ze złamanym kosturem.
Nic ci się nie powaliło. Blaxi niedawno dała temu filmowi bardzą niską ocenę. Teraz widać u niej 9.
no właśnie, tak mi się zdawało że wcześniej oceniła film jakoś w okolicach 2 gwiazdek
a ja był wolała żeby nie zgineli,i żeby Turiel była z Killim,ciekawe co sie z nią stało....
a właściwie po jakiego groma ten cały Jackson podaodawał nowe "wymyślone postacie"tych których nie ma w książce,powinno być wszystko zgodne z książką według mnie,gdybym sie nie dowiedziała i jak będe czytał ksiązke to bym była potężnie wkurzona.
Ja tam do Jackosna nie mam żadnych zastrzeżeń, no może poza spieprzeniem goblinów i tym że 80 % filmu była na zielonym płótnie kręcona, ale nie dało się lepiej przedstawić tej średniej lotów książki.
Mi tam postać Tauriel się podobała i dobrze że była, bo gdyby nie to byśmy mieli 9 godzinnego giganta z jedną postacią żeńską.
Tak, trochę robi to zamieszanie na forum, lepiej sprawdzić, czy w poście nie ma błędów przed wysłaniem.
Może zmienisz avatar? Nie chce cię urazic ale to trochę nie na miejscu na forum filmowym
Mówisz tak, jakby we wszystkich filmach kobiety chodziły zapięte pod szyją na ostatni guzik.