PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249863
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Szkoda że 3 krasnoludów zginęło

yetikd

No szkoda, szkoda, jednak tak było w książce i wściekłabym się, gdyby Jackson postąpił inaczej.

Yennefer_123

A mnie zdenerwowało to że pokazał Beorna przez chyba 3 sekundy w ostatniej części.Rola niedźwiedzia w bitwie była duża większa niż widzieliśmy na ekranie. I to on wyniósł Thorina z pola bitwy.Zrezygnowano z tego żeby pojedynek z Azogiem był bardziej epicki.Bardziej mi szkoda tego wątku.

bartimus

mam nadzieję, że będzie go nieco więcej w wersji rozszerzonej

nomiko

Nie ma takiej opcji. Gdzie go wciśniesz? Thorin? Kojfnął sobie na śniegu. Bolg? Zabity przez francuskiego nudystę.

PaladinRage

e tam, czarodziej Jackson nie takie rzeczy robił ;)

nomiko

Czarodziejem to on jest, ale zgodnie z tytułem jednej z recenzji: ze złamanym kosturem.

yetikd

szkoda, że zginęli inaczej niz w ksiazce!

Blaxi

dlaczega tak nisko oceniłaś ten film

yetikd

a sory coś mi się powaliło

yetikd

Nic ci się nie powaliło. Blaxi niedawno dała temu filmowi bardzą niską ocenę. Teraz widać u niej 9.

invisiblepata

no właśnie, tak mi się zdawało że wcześniej oceniła film jakoś w okolicach 2 gwiazdek

Blaxi

Skąd nagle taka zmiana oceny?

invisiblepata

Obejrzałam jeszcze raz i jednak mi się podobał.

Blaxi

(hehehe)

thorin3

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Blaxi

{O_o}

Blaxi

heh :)

yetikd

a ja był wolała żeby nie zgineli,i żeby Turiel była z Killim,ciekawe co sie z nią stało....

Sol1987

bym.

Sol1987

a właściwie po jakiego groma ten cały Jackson podaodawał nowe "wymyślone postacie"tych których nie ma w książce,powinno być wszystko zgodne z książką według mnie,gdybym sie nie dowiedziała i jak będe czytał ksiązke to bym była potężnie wkurzona.

Sol1987

czytał,

Sol1987

czytała

Sol1987

Ja tam do Jackosna nie mam żadnych zastrzeżeń, no może poza spieprzeniem goblinów i tym że 80 % filmu była na zielonym płótnie kręcona, ale nie dało się lepiej przedstawić tej średniej lotów książki.
Mi tam postać Tauriel się podobała i dobrze że była, bo gdyby nie to byśmy mieli 9 godzinnego giganta z jedną postacią żeńską.

Sol1987

Musisz pisać posta pod postem?

Yennefer_123

a co razi ?

Sol1987

Tak, trochę robi to zamieszanie na forum, lepiej sprawdzić, czy w poście nie ma błędów przed wysłaniem.

Sol1987

Może zmienisz avatar? Nie chce cię urazic ale to trochę nie na miejscu na forum filmowym

GandalfTheWhite

Mnie się podoba.

Anthrax91

A mi nie :P

GandalfTheWhite

Mówisz tak, jakby we wszystkich filmach kobiety chodziły zapięte pod szyją na ostatni guzik.

Banner

:P

GandalfTheWhite

bo jesteś gejem albo lesbijką.

Sol1987

Akurat

Sol1987

Ja cię nie obraziełem więc czemu ty to robisz? Hmm?

Sol1987

I nie dawno mnie do znajomych zapraszałaś a teraz że homo jestem...

GandalfTheWhite

no bo taki kobiecy avatar ci przeszkadza..............

Sol1987

Nie chodzi o to że na tym forum mogą być dzieci

yetikd

ale Jeż sebastian przeżył ;)