PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249762
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

TV SPOT#2

ocenił(a) film na 6

https://www.facebook.com/video.php?v=751463171555957

ocenił(a) film na 8
Mixos99

Całkiem ok.

Mixos99

Super :) I znów nowe sceny :) Ach ten wzrok Thranduila :D

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Ach ta twarz Tauriel :P

Thranduil231

Ach ta cięciwa Barda haha :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Hhahahahah :D

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Thrandulin wymiata, majestat króla leśnych elfów bije na głowę pozostałych elfów w Śródziemiu nawet samą Galadrielę

Aizentea

Zgadzam się :) Jak dla mnie Thranduil zrzucił ją z podium! ba! On ją po prostu strącił pchnięciem łokciem :)

ocenił(a) film na 4
Aizentea

Ha ha ha, dobre żarty opowiadasz. Prawie wzięłam to na poważnie.

ocenił(a) film na 6
Aizentea

Ah, zostałam wyprzedzona z tym majestatem ;p punkt dla ciebie :) król zawsze zacnie się prezentuje !

ocenił(a) film na 4
Mixos99

Czy ja dobrze widzę, że Bard tą specjalną strzałę wypuści ze zwykłego łuku?

ocenił(a) film na 6
Belief

Na to wychodzi. Wogóle to doszedłem do wniosku, ze moze dlatego Girion pudłował, ze strzelał z tej balisty i nie mogł porządnie wycelować.

ocenił(a) film na 4
Mixos99

Ale wiesz do tak wielkiej strzały potrzeba porządnego sprzętu :) Smaug miał bardzo twardą skórę. Zauważ, że ledwo mu wybili jedną łuskę. Tu chyba nie chodziło o celność. :)

ocenił(a) film na 6
Belief

W sumie to tak, nie wiem jak w filmie z tego wybrną. Moze ta wieża z balistą sie zawali albo po prostu Bard nie bedzie miał czasu do sie do niej dostać.

ocenił(a) film na 4
Mixos99

Jaka wieża? Przecież ta wieża była w Dale a Bard jest w LakeTown. Dla mnie ta strzała jest za duża na łuk no ale....

ocenił(a) film na 6
Belief

No tak, chodzi mi o to gdzie teraz stoi balista w LakeTown, jak ją Thorin zobaczył z okna domu Barda. Wydawało mi się, że to jakaś drewniana wieża, czy dach.

ocenił(a) film na 6
Belief

Kit z Bardem znów jest ruda i synek tatusia ;p no i tatuś ....no ten to się wręcz majestatycznie prezentuje :)

ocenił(a) film na 6
calays

Z tatusiem coraz wiecej scen ;) widać że w tek części jego rola bedzie bardziej rozbudowana w porównaniu do pustkowia.

ocenił(a) film na 6
Mixos99

I prawidłowo !!! :) Jak mam wybierać wolę jego niż Legolasa ....ale coś czuję, że i jego nie zabraknie w tym filmie (niestety ;/ )

ocenił(a) film na 6
calays

Mi by nic nie przeszkadzało byle by jego wszystkie pojedynki i wątek jego i Tauriel w miarę mądrze rozegrali.

ocenił(a) film na 6
Mixos99

Mnie trochę boli to, że w Pustkowiu Bilbo został poszkodowany obecnością tych postaci ;/

ocenił(a) film na 6
calays

Za to teraz zapowiada sie, ze jednak jakąś rolę w bitwie odegra. Jest juz z nim pare scen, niby potem wkłada ten pierścień ale mam nadzieję ze coś tam ciekawego zrobi.

ocenił(a) film na 6
Mixos99

W książce dostał w głowę i stracił przytomność ;p cokolwiek wymyślą z nim podczas Bitwy filmowej z pewnością będzie to bardziej ekscytujące niż wersja książkowa ;)

ocenił(a) film na 6
calays

Oby tylko nic głupiego albo jakis zapychacz czasu :P

ocenił(a) film na 4
Belief

Jak dla mnie to on tam trzyma zwykłą strzałę.

ocenił(a) film na 3
Belief

No właśnie, jest nadzieja że jednak Bard zabije smoka strzałą wystrzeloną z łuku, a Kamil aż w trzech tematach mówił, że to niemożliwe! Tłumaczył, że po to stoi ta cała balista i że taka mała strzała nie da rady przebić skóry smoka! Ja jednak wierzyłem, że Peter Jackson tego nie spieprzy. Zabicie smoka jest obok bitwy najbardziej kulminacyjną sceną w filmie. Jackson zdawał sobie sprawę, że fani nigdy by mu nie wybaczyli jeśli Bard zabiłby smoka za pomocą tej "machiny".

ocenił(a) film na 4
matysek150

Wstrzymaj swoją radość jeszcze przez chwilę. Jak się dobrze przyjrzeć to ta strzała nie przypomina TEJ strzały. W jednym ze spotów syn Barda trzyma TĄ strzałę. Sugerowałoby to, że jednak Bard zabije Smauga TĄ strzałą. Oczywiście może być też tak, że TA strzała się zgubi i Bard będzie zmuszony strzelać zwykłą. Ewentualnie weźmie tego wielgacha i wystrzeli z normalnego łuku.

ocenił(a) film na 3
Belief

Grunt żeby wystrzelił ją z łuku, a jakiej wielkości będzie ta strzała to już mnie nie interesuje :)

ocenił(a) film na 6
Mixos99

Znowu Azog. W tym spocie rządzi Bard. Zapowiada się najlepsza scena w filmie.