Założyłem kolejny temat jako że lepsza jakość, choć daleko do hd
h t t p s : / / www . youtube . com /watch?v=mvgDhjWSqM4
tu jeszcze screencapy h t t p s : / / www . dropbox . com /sh/7uvw7xnii6x9gtb/AAAH5IyQ0r9obQP36nZsE2fla?dl=0
-Bolg na Wargu-Świetne ujęcie.Bolg=Władza
-Galadriel w Dol Guldur-Co tu mówić,co tu mówić!
-Bolg wyciągający maczugę-Widzę że nie tylko Azog będzie tutaj rzygał potęgą
-Armia Krasnoludów-Nieźle to mało powiedziane
-Scena ze skałą-To rozszerzona scena ze zwiastuna.Teraz widzimy tam Bolga na Wargu.
-DAIN!!!!!!!!!-Wspaniały!Jeszcze nigdy nie widziałem tak potężnego młota :)
Tauriel VS Bolg-Eeeeeeeeeee..... OK???
Czemu dziwisz się prezy okazji Tauriel? Najlepsi wojownicy wśród lefów, również kobiety, odznaczali się potężną siłą. Przypomnij sobie Sillmarillion...tam elf potrafił wygrać ze smokiem, i nie mówimy tu o skarlonym przodku wielkich smoków czyli smaugu...
Ale zapowiada się naprawdę świetnie. A miałam w tym roku nie oglądać spotów- no cóż musiałam Daina zobaczyć ;) Mimo, że wiem jak kończy się książka już od bardzo dawna, teraz jakoś nie mogę pogodzić się z zakończeniem, po prostu mam żal do Tolkiena, że uśmiercił tych bohaterów. W książce krasnoludy były jakieś takie nijakie a w filmie scenarzyści wykreowali ich naprawdę świetnie ( przynajmniej niektórych). Szkodami mi ich :(
Nie ma sprawy
ja po tym co zobaczyłem, nie wierzę że to może się nie udać. Liczę że to będzie najlepsza część Hobbita
ta Galadriela boska
Faktycznie to to samo nie zauważyłem patrzałem, i widziałem że lepsza jakość jest
pozdrawiam Maniakowy Fan Śródziemia między innymi Tolkiena
Dla mnie też spot skradła Galadriela, łał to Gandalf nie miał w Pustkowiu tak epickich scen jak Galadriela :)
To będzie najlepszy Hobbit nawet możliwe że dorówna powrotowi króla :) co by mnie cieszyło bo według mnie, Drużyny Pierścienia nie przebije.
Dzięki za wrzucenie :) Dobre spoty. Galadriela widzę się nieźle rozkręci. Szkoda tylko, że Elrond ma tylko w kółko jedną i tą samą scenę. Bilbo widzę nadal jest naszym Bilbem, trochę zagubionym co to przez przypadek znów się w coś wpakował :)
Nie podoba mi się tylko ten młot Bolga (?). Już bez przesady z tą jego przewagą. Trzeba było mu od razu dać rakietnicę.
https://www.youtube.com/watch?v=6REK_HD4WUs&list=UUVJWMJivK-w1AfIZxLAlEfg
Fake czy prawdziwy?
to prawdziwy na Imdb czytałem że od Petera Jacksona chyba. Może spot zapowiadającego u nich maratonu? co prawda trochę chaotyczny ale fajny. Choć the bridge khazad dum powinien być ten kawałek wcześniej.