dzisiaj słyszałem że prawdopodobnie w 2021 roku jest szansa że Canal+ wypuści wersje rozszerzone Władcy Pierścieni, z okazji 20-lecia Władcy Pierścieni Drużyny Pierścienia, prawdopodobnie zostaną puszczone również też wersje rozszerzone Hobbita.
Nie jest to plotka, ale też nie potwierdzona informacja!
co o tym myślicie?
Ja osobiście chciałbym ujrzeć wersje rozszerzone w TV. Ciekawe czy się zdecydują na taki zabieg, Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia rozszerzoną wersję, jeszcze widzę w TV ale nie umiem sobie wyobrazić rozszerzonej wersji Dwie Wieże a tym bardziej powrotu króla, masakra ile to by trwało, a z reklamami to zapewne by trwały do 2 w nocy.
Pewnie w tej "plotce" jest jeszcze powiedziane o której godzinie, w jaki dzień i w jaki miesiąc co? :D
To już wolę iść do kina na maraton. Tam też sa puszczane wersje EE i to na dużym ekranie z lepszą jakością obrazu i dźwięku :) Prędzej czy później znów będą 2 maratony (Lotra i Hobbita) tydzień po tygodniu (a moze i dzien po dniu) i to wersje EE. Nie w tym roku, to w kolejnym.
Lompić się przez 6 godzin w kolorowe pudło?
no bez przesady. 4 godziny treści i 2 godziny reklam. Co to za problem odpalić sobie wersję w internecie bez reklam i to w dobrej jakości
taki canal+ nie ma reklam a więc było by tam tyle ile trwa wersja rozszerzona. Takie coś jak TVN czy polsat nie będą mieć praw do wersji reżyserskich Lotra czy Hobbita, bo na to by trzeba kupe hajsu, Aczkolwiek tak jak mówisz, lepiej odpalić sobie na kompie, masakra powrót króla EE w TVN haha pewnie by trwał do 2 w nocy z tymi reklamami, chociaż ostatnio są 5 minutowe, teraz polsat puszcza 20 minutowe reklamy. Zresztą w sumię, i tak wątpie by wersje EE poleciały w TV, bo zostały stworzone dla kasy. Chociaż Hobbita, trzeba by było puścić rozszerzoną w TV. Bo cieniutko wypadnie i pustkowie a bitwa, błeee.
A ja się zastanawiam nad seansami Władcy z muzyką na żywo. Wiem, że takie coś miało miejsce kiedyś w Krakowie na FMF. Ciekawe czy to jeszcze powtórzą? Zobaczyć i posłuchać - moje marzenie ;)
Na Festiwalu Muzyki Filmowej w Krakowie
2008 - Drużyna Pierścienia
2009 - Dwie Wieże
2010 - Powrót Króla
W listopadzie 2014r. w Lublinie na festiwalu fantastyki Falkon
Oba mnie ominęły (nawet o nich nie wtedy nie wiedziałem, bo nie sądziłem, że można zobaczyć coś takiego w Polsce) ;p
teraz jest ładny ;p filmweb fajnie mi go zamienił w jajko że wygląda dość przyjemnie, i widać cały nie jest ucięty...
w sumie przez ten wygląd filmwebu, wszystko jest dziwaczne, większość avatarów, albo nie pasują albo są po ucinane. Fakt Galadriela swoją urodę ma ale co poradzę, że Hermionę też kocham.
Mam trzy żony
Galadrielę, Hermionę i Czarną Wdowę czyli Natashę Romanoff
Na Canal+ nie ma reklam więc o to się nie martw. Po za tym mało kogo obchodzi co będzie w roku 2021...