PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249719
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Pomóżcie,

Czy jest jakieś źródło, które mógłbym śledzić gdzie poinformowano by mnie kiedy wyszłoby wydanie DVD całej trylogii? Marzy mi się porządne, wypasione wydanie kolekcjonerskie z gadżetami, komentarzami, wersją reżyserską (?), a już nie śmiem nawet myśleć o wersji połączonej sześciu filmów z Władcą Pierścieni. :O

ocenił(a) film na 4
przemekpiekarski

Śledź tą stronę. http://www.theonering.net/

Choć wątpię aby się coś takiego pojawiło. Prędzej zbiorą do kupy wszystkie wydania w wersji reżyserskiej i tyle. Ewentualnie zmienią opakowanie. Co do Gadżetów to poszczególne wydania miały figurki.

ocenił(a) film na 10
Belief

Dzięki, dzięki, będę zaglądał tam regularnie.

W sumie nawet zwykłe wydanie filmów w dobrej jakości by mi pasowało, oprawionych w spójnym graficznie wydaniu razem z LOTRem. Takie wypasione wydanie mogłoby mnie zrujnować finansowo, szczególnie gdy przypominam sobie jak kupiłem 10 lat temu wydanie Władcy jeszcze na VHS za 300 zł. :D

przemekpiekarski

Chodzą słuchy, że wersja rozszerzona może sie pojawić już w lipcu, zamiast tak jak zwykle w listopadzie.

ocenił(a) film na 8
obleh

W lipcu? Dopiero?
Tyle czasu żyć w niepewności co z tymi niedopowiedzianymi wątkami...masakra

ocenił(a) film na 4
obleh

Niezbyt. To jedynie domysły, które jakaś osoba wypisała. EE pojawi się w listopadzie tak jak dwie poprzednie. Chociaż Jacskon powinien wypuścić ją wcześniej, jeżeli widzi w ogóle jak pocięty jest film i ilu scen brakuje.