PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250146
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Postanowiłem Hobbita pożegnać w godny sposób .Padło na seans 4DX czy zostałem fanem takiego filmu .Nie , a czy zostałem przeciwnikiem też Nie . Wiec gdzie jestem , a jestem pośrodku .Bo to jest fajne czuć zapachy szczególnie najbardziej podobał mi się wiatr taki świeży powiew oglądasz film fotel się buja kręci się coś się strzyka i coś ci buzuje .Ale to chyba nie wystarczy chyba musi być po prostu warty film i to jest dla mnie najważniejsze Bo jaka jest frajda bujać się foteliku oglądając nudny film .Na szczęście Hobbit okazał się wartej ceny biletu.Ostatnia część filmu to wielka bitwa i prawie nić po za tym .Bitwa jest widowiskowa nie chaotyczna dopracowana .to tego dochodzą piękne krajobrazy można powiedzieć godny finał .7/10

ocenił(a) film na 1
kinoman1985

co? 4D ? Hobbit ? co ? haha :D

ocenił(a) film na 10
DerdziuV2

Są takie kina. Można zmoknąć i zostać nawet poparzonym.

ocenił(a) film na 1
LordAngmar

Wiem że są takie kina, ale pamiętam że wchodziło się do takiego i wychodziło po 15 minutach, nie było żadnych dłuższych filmów ;O

ocenił(a) film na 10
DerdziuV2

To musi być dopiero przeżycie :D

ocenił(a) film na 7
LordAngmar

No wiesz,ze Smaugiem to bym długo nie posiedział :)

ocenił(a) film na 7
DerdziuV2

No teraz już są ale taka sala jest tylko W Krakowie i w Warszawie i teraz patrzyłem że od tego piątku mają grać Exodus. Bogowie i Królowie.

kinoman1985

Ja w 2 D a i tak od połowy filmu już płakałam, tak bardzo się wzruszyłam, to było jak pożegnanie i dokładnie tak jak śpiewał Billy Boyd. Genialne i piękne kino Panie Jackson.