na pewno będzie bo pomijając pare scen które psują film, raczej bedzie kilka scen których brakowało tutaj mi. Beorn czy pogrzeb Thorina
Ty tak serio? Tydzień oglądałem ten chłam i nie mogłem zmęczyć. Drugi tydzień śniły mi się koszmary. Ten film to największa porażka '2014.
Wort daj spokój. Przecież to multikonto elitex i wiedzmy_na_bosaka. Jak mozesz popierać takiego trolla?
Nie popieram samej osoby tylko ocenę filmy.... a tak poza tym
kamilxxx09 ostatnio na forum swoim zachowaniem też się nie popisałeś lekko pisząc.
kamilxxx09 czy ja napisałem że 1 to dobra ocena ??tylko popieram że był był słaby umiesz czytać że zrozumieniem czy masz problem ze zrozumieniem tekstu??
Słuchaj wort801 nie wiem, czy sie zorientowałes, ale takie posty działają jak pożywka na trolla. Tylko ją podkarmiasz, a ona robi śmietnik na całym filmwebie. Tu nie chodzi o twoja opinię, tylko dokarmianie trolla. Dobrze o tym wiesz :P
Co niby mi chcesz wmówić ?? sam jestem trrollem ponieważ film mi się nie podobał tak ??czy ja kiedykolwiek obrażałem fanów 3 cześci ?
Jeny nieeee !!! Napisałem, że chodzi o dokarmianie tego trolla, a nie Twoją opinię. Jesli każdy będzie jej odpisywał, nigdy nie przestanie trollowac na filmwebie. Przeciez ona trolluje nie tylko na forum Hobbita, ale na dziesiątkach innych stron.
Ty masz w nosie czyjeż negatywne opinie zaraz piszesz troll na niego albo komentujesz że na kinie się nie zna nie podając żadnych argumentów przy okazji. A osoby które ci pomagały na forom nicków nie napiszę,kto czyta forum wie kogo mam na myśli ,traktujesz dobrze jak ci przytakują ale jak coś negatywnego napiszą o filmie zaraz robisz z nich wrogów.
???
Ja o czyms innym i Ty o czymś innym. Ehhh... Nie dogadamy się.
Napisze jeszcze raz: chodzi o elitex/czosnako.
Wiem o czym piszesz chciałeś mnie już wkręcić wcześniej
kamilxxx09 czy masz pojęcie co ty robisz na forum ??
To, że robisz tu chlew i rzucasz się na każdego jak kundel, kto ośmieli się mieć inne zdanie. Jeśli nie jesteś zdolny do życia w społeczeństwie, tudzież nie możesz poradzić sobie z tym, ze ludzie mogą mieć odmienne zdanie, to proponuję czym prędzej wizytę u psychiatry lub psychologa. Wszystkim natomiast, których nęka i szkaluje ten TROLL-TERRORYSTA zachęcam do zgłaszania go w odpowiednim wątku, jak ja to robię: http://www.filmweb.pl/user/Marcin_P/blog/458098-Hyde+Park?commentsPage=6#komenta rze
Myślałeś, że zrobisz sobie tu prywatny folwark, ale grubo się pomyliłeś. Będziesz miał tu ciężkie życie.
nie wszystkich, twojej na przykład nie skrytykował, recenzji Belief czy calays, też nie Rylotha też nie. Więc nie przesadzajmy zresztą to działa w obie strony, bo czosnako to multikonto trollujące na filmach które mają dubbing i ocenia 1/10..... . Ostatnie wojny jednak nie sprowokował obiektywnie kamil, lecz spycialec, czosnako, i jeszcze jedna osoba, która mogła by się tu powstrzymać. Jakoś nie zauważyłem scysji pomiędzy resztą.
No jeszcze ten Lukecoś tam ale jak widać on też jest męczy rączka. Jedna ze stron powinna odpuścić. Tylko że ani jedna ani druga tego nie robi, i obie mają pretensję, przez co ostatnio ucierpieli i nowi użytkownicy.... których już tu nie ma, chyba nikt nie wmówi to komuś że to wszystko i wyłącznie przez kamila, bo taka prawda nie jest....
Mam dosyć Twojego zachowania i odgrywania "ostatniego sprawiedliwego". Tyle razy co ja Ci się natłumaczyłam. No nic do Ciebie nie dociera. Albo chodzisz za ludźmi i ich umoralniasz, albo szarpiesz się z czosnako. Zakładacie sobie multikonta i spamicie z tych kont Waszymi kłótniami na forach różnych filmów, bo nie tylko tutaj. Gdzie wejdę tam Wy. :/ Wystarczy spojrzeć na bloga admina co tam mu zrobiliście. To jest dokładne odbicie tego co robicie na forach. Jak się nie uspokoisz pozbieram te Twoje konta i podrzucę odpowiedniej osobie bo już mam dosyć.
O MÓJ BOŻE... weszłam przed chwilą na tego nieszczęsnego bloga. I mnie zatkało. Że admin na to pozwala...
Akurat jestem fanem serii WP i lubie 2 części hobbita I liczyłem na dobre zakończenie seriii się zawiodłem wiec te złośliwości są nie na miejscu ale ok.
nie przejmuj się zresztą, myślę że Gorkin nie do ciebie chciał to powiedzieć, czosnako ocenia SW na 1 więc post mógł dotyczyć właśnie jej. Zresztą każdy lubi to co lubi.
Hobbit to totalne zaprzeczenie LotR i jego z góry narzuconego estetycznego stylu.
Mam odwrotnie, z każdym kolejnym seansem podoba mi się coraz bardziej. Po pierwszym razie oceniłabym go najwyżej na 6, ale kiedy przestałam tak bardzo koncentrować się na tym, co głupie, nielogiczne i co mnie drażni, film od razu zyskał. A najbardziej urzekła mnie zwykła wersja 2D, którą dopiero co miałam przyjemność zobaczyć :)