To może ja opowiem szersze wrażenia! Trailer naprawdę epic jest poprawny. Efekty tak efekty są świetne, coś tam jeszcze razi ale to już nie to co w teaser trailer. Bez sensu, scena Kili i Tauriel no właśnie zamiast Beorna dali coś idiotycznego mniejsza z tym bo 2 minuty 11 sekund Tauriel torpeda uderzająca w ścianę to piękna scena by była na łożu jej śmierci :) tak wiem okropny jestem. Dol Guldur tu naprawdę pozytywizm, myślę że nie tylko dla mnie ale i dla wielu kwestia Sarumana. "Saurona zostawcie dla mnie" teraz moja kwestia pliss PJ nie wytnij tego kurna bo nie daruję. Galadriela także świetna, jedyne co mnie nurtuje to stające Nazgulle niczym słupy... czyżby szykował się powrót króla część 2 z serii "cześć Gandalfie jestem Czarnoksiężnik z Angmaru teraz cię ******* a zapomniałem dzwonek zadzwonił muszę lecieć do Mordoru zjeść posiłek." A tak na poważnie, może Galadrieli się boją do tego jeden nazgull wygląda dziwacznie. I czemu Galadriela leży za Elrondem czyżby została pokonana nie nie nie.
Dobra a teraz na koniec powiem tak, trailer ma potencjał jeśli tak go wykorzystają w filmie to będzie git, jak mówię pewne efekty coś jeszcze razi ale tragedii nie ma. Brak Beorna no i te kilka sztuczności z scenami Tauriel i Kili to dla mnie największe minusy.
Ps teraz o twoje wrażenia proszę, jeśli można ;)
Powiedzcie proszę, jak to możliwe że Bitwa trwać będzie TYLKO 45min? Strasznie mało według mnie jak na Jacksona...
A czy to nie będzie najdłuższa bitwa ze wszystkich jego filmów? A tak w ogóle to liczyłem na to, że zobaczę Beorna w postaci niedźwiedzia miażdżącego orków :/
Miałem już takie wyobrażenia od razu gdy pierwszy raz go ujrzałem, rok temu. Niezła bestia, a ten ryk... Jaka potęga!