PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249863
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Jak myślicie, jak zareagowałby Thranduil, gdyby zobaczył pojedynek na picie między Legolasem i Gimlim w Edoras?

LadyLannister

Zrzekłby się praw rodzicielskich.

bartoszcyc8

hahahahaha : D
co do drinking contest to mi trochę nie pasują ci upici strażnicy z dwójki :/ ale może to dlatego że oni byli zwykłymi leśnymi elfami? ale też w zawodach w piciu legolas się zachowuję jakby wgl pierwszy raz na oczy wino widział a przecie ojciec takie impry robił...

Dochuu

Też mnie ci strażnicy zastanawiali, ale może elfy piją mocniejsze trunki od nas, zwykłych śmiertelników. A może Bilbo im jakiegoś ziela dosypał...?
A Legolas był zdziwiony pomysłem zawodów w piciu, nie samym piwem czy co oni tam piją w Rohanie.

LadyLannister

czy ja wiem...on to piwo tak wącha jakby pierwszy raz na oczy to widział i nie do końca wiedział o co chodzi. ale za to legolas z hobbita wydaje mi się być taki bardziej ogarnięty. eh, ja wgl rozdzielam tą postać na obie trylogie, bo tak strasznie wydaję mi się zmieniony :c

Dochuu

w książce było napisane, że primo - elfy bardzo lubią wino i piją go dużo; drugie primo - że to wino którego wtedy próbowali to było z jakiegoś tam nowego szczepu czy czegoś, w każdym razie nowe i mocniejsze od tego, które sprowadzali wcześniej, dlatego bardzo szybko uderzyło im do głowy

bartoszcyc8

Haha mocne :)

LadyLannister

Wyciągnąłby swoje wino i odpadłby jako pierwszy.

Anthrax91

Myślę, że takie rozrywki są grubo poniżej jego poziomu ;p
https://i0.wp.com/www.venusbuzz.com/wp-content/uploads/thranduil-fabulous.gif

LadyLannister

Pewnie by z nimi konkurował. To specjalista od wina :)

LadyLannister

Skuliłby się i pokornie kibicował by synalkowi.