PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249778
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

mam wrazenie ,ze poszedlem do kina , wydalem kase tylko po to aby zobaczyc niekompletna 3 czesc hobbita ... gdzie sa te sceny z trailera / strzelajacy elfowie , krasnoludy szarzujacy na tych kozlach , balisty itp ? no kurde jesli to sie pokazuje w zwiastunie to powinny byc te sceny w wersji kinowej ,a nie ze teraz trzeba czekac na rezyserska zeby zobaczyc pelna bitwe ...

spodziewalem sie tez wiecej scen bitewnych , a tu sie okazalo ,ze nie bylo tego az tak duzo , no cholera tylu bylo elfow i nie pamietam ani jednej salwy lucznikow !! moze byl jeden strzal i tyle :((( krasnoludy byly spoko , ladnie pokazali jak walcza , tworza mor tarcz i wloczni , jest ok . ale elfowie ? eh ,masakra .

po za tym za duzo bylo watkow , niby dzialo sie duzo ale akcja jakos nie byla tak spojna jak w 2 czesci .. najbardziej chyba podobaly mi sie samo Dale i Erebor ;D ladnie to wszystko pokazali no ale kurde , chodzilo chyba o bitwe 5 armii , a tutaj wydawalo sie jakby ta bitwa byla czyms drugorzednym ..

fajnie legolas walczy sobie z bolgiem , thorin z azogiem ,a w miedzyczasie toczy sie bitwa 5 armii ,ktorej zbyt duzo nie pokazali !;

ocenił(a) film na 3
FanArtZone

nie wiem czy bylo to podane w ksiazce , ale fajnie by bylo sie dowiedziec z filmu co sie dalej dzialo z krasnoludami , co z Ereborem , z Dale , co z druzyna krasnoludow , czy Thranduil odzyskal te klejnoty , czy krasnoludy odzyskaly arcyklejnot , czy osiedlily sie ponownie w Ereborze , co z Moria ?

no i pewnie to wszystko bedzie w rezyserskiej , kurde no mm wrazenie jakbym obejzal wczoraj polowe ostaniej czesci hobbita ..a nie caly film

ocenił(a) film na 5
FanArtZone

Jeżeli nie widziałeś krasnoludów na kozłach, to albo spałeś (co w sumie mnie nie dziwi bo sam byłem tego bliski), albo byłeś w WC.

A tak ad personam, to nie wiem jakiej sztuki jesteś fanem, ale to pewnie jakiś wielce nowatorski prąd literacki, który nie uznaje polskiej ortografii, gramatyki i stylistyki zdania.

ocenił(a) film na 3
Scolex_Maximvs

no sorry ale 4 krasnoludy jadace na kozlach ,a cala armia krasnolodow jadaca w zwiastunie to chyba roznica .