Czekając na Bitwę Pięciu Armii czekamy na Hobbita w TVN
Hobbit Niezwykła Podróż premiera TVN już 28 listopada o 20:00 czyli już za 12 dni
Ale napisałem w TVN. Obejrzyj reklamę na TVN z Hobbita. Ja tam lubię w TVN oglądać filmy zwłaszcza gdy lecą te które lubię! Co w tym złego?
Ale napisałem w TVN. Obejrzyj reklamę na TVN z Hobbita to TVN tak zaznaczył że to jest, "Największe wydarzenie jesieni". Ja tam lubię w TVN oglądać filmy szczególnie gdy leci Harry Potter Władca Pierścieni Iro Man Kapitan Ameryka teraz Hobbit dochodzi! Co w tym złego?
Przecież możesz obejrzeć film na płycie, online lub pobrać. Co w tym takiego nad zwyczajnego że po 2 latach w reszcie wyświetlą w TVN?
Ja już obejrzałem z 120 razy Hobbit Niezwykła Podróż ale lubię oglądać w TVN Gdy lecą ciekawe filmy! Co w tym złego
Jeszcze tylko te 11 dni. Wkrótce trzeba będzie zacząć planować gdzie oglądać, z kim i jakie żarło :)
Dokładnie będziesz oglądać bo ja tak!!!
Hobbit Niezwykła Podróż premiera w TVN już za 10 dni o 20:00
Na Pustkowie zbytnio nie czekam. A w dodatku będzie to kinowa edycja więc chyba odpada. Bo tak jestem zły na kinową edycję pustkowia smauga, jak na kinową i rozszerzoną edycję powrotu króla. Ale na szczęście rozszerzona edycja Pustkowia Smauga poprawiła mi odbiór przyjemności oglądania filmu.
Hobbit Niezwykła Podróż premiera w TVN już za 8 dni o 20:00
Mi nie przeszkadzają reklamy przynajmniej reklamy dają czas żeby pójść się napić :)
Hobbit Niezwykła Podróż premiera w TVN już za 7 dni o 20:00
pamietam jak w latach 90-tych odliczalo sie dni do emisji jakiegos filmu w TV....wtedy to bylo cos bo nie bylo mozliwosci innego obejrzenia filmu poza TV albo VHS....PS Hobbit jest lepszy od WladcyPierscieni bo nie wiem czy ogladac w piatek?
Hobbit to nie ten sam klimat co Władca Pierścieni jest inny baśniowy i trochę zbyt kolorowy ale jeśli masz sentyment do Lotra to naprawdę polecam. Mimo wszystko że mnie zawiódł jest szansa że ciebie uraduje co prawda ma kilka nielogiczności czy tam efekty komputerowe ale mimo wszystko oglądnij :)
szkoda że nie w wersji rozszerzonej, byłoby dłużej, oglądałem wczoraj na lekcji z klasą ale w piątek i tak oglądne :D