http://www.youtube.com/watch?v=RFwBn3lYYZc
Nie ekscytował bym się tak to raczej fanowskie wideo powklejane i ze zwiastuna kolory zwiastuna pare z planu tam jest ale nic oficjalnego narazie oficjalna jest mirkorwood
Tak samo jak i urywki z mirkorwood i z Dol Guldur ale fanowskie slajdy niestety
Niezbyt oficjalne a jesli tak to mógłby być jakiś wywiad a nima chyba że się mylę to przepraszam wygląda mi to na fanowskie slajdy i sceny ze zwiastuna pare z planu
To rzeczywiście powklejane usunięte sceny z trailera i trochę zdjęć z produkcji. Ciekawe co ostatecznie trafi do edycji rozszerzonej, a co ewentualnie do trzeciej części. Nie mogę się doczekać zwiastuna!
gdzie i kiedy wiem że Philipa Boyens mówiła ze będzie Thrain ale coś za długie milczenie jeśli chodzi o Thraina w Dol Guldur tak mroczna Puszcza to jest już potwierdzona chyba od stycznia zdaje się i beorn nie dawno Oblech dał linka i tyle nic więcej ale krasnoludy w Dal powinny też być obstawiam ze jeśli Thrain nie będzie w EE to będą krasnoludy w Dal
Liczę szczególnie na Thraina w Dol Guldur, Mrocznej Puszczy, zwłaszcza sceny z jeleniem i Bomburem, choć coś więcej by nie zaszkodziło :). No i krasnoludy w Dale, by mocniej ukazać pustkowie które uczynił Smaug z tej okolicy. Ponoć są jeszcze jakieś migawki z przesłuchania krasnoludów przez Thranduila.
Głównie się rozglądać i "podziwiać" ruiny. Taka turystyczno-nostalgiczna wycieczka w drodze do Ereboru ;)
Ja jednak Bardziej czekam na Dol Guldur Gandalf vs Thrain mam nadzieje że w Excedent Edition będzie ta scena na to czekam
Jednak bardziej czekam na Gandalf vs Thrain Dol Guldur ale tak z lektora się cieszę