PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047745}

Horoskop

Tarot
2024
4,6 8,9 tys. ocen
4,6 10 1 8869
3,6 11 krytyków
Horoskop
powrót do forum filmu Horoskop

Nie wiem od czego zacząć, ten film jest tak wielkim kupskiem, że gdybym poszedł na niego do kina to poprosił bym kierownika i zapytał co tu się od*ierdala. A wracając do opowieści mojego dziecka to było w niej więcej krwi (wyje*ala się na kolano z hulajnogi bo kolega ją wystraszył) i potwory miały lepszy dizajn (ten kolega to w CH*j brzydki szczyl). Wracając do recenzji to pierwsze tam 4 minuty nie zapowiadały, że będzie tak źle. Ale później- ja pie*dole. Było tam tyle absurdalnych momentów że ten wpis musiałby być streszczeniem całego filmu. Ale podam moje dwie najbardziej ulubione sytuacje. Typiara dostała z 10 razy drabina po plecach i po głowie, a detektywi powiedzieli że "przecież nie ma śladów morderstwa" ja pie*dole to co w takim razie jest ku*wa śladem morderstwa??xD może kartka z napisem "siema byku, no sama chciała nie bądź zły". A drugi mój ulubiony moment to jak wróżka-chuj*szka powiedziała do 350 letniego demona że "musisz zostawić przeszłość za sobą", ty! no ku*wa dzięki! Jesteś niesamowita! Byle więcej takich osób! Wtedy nie musiałabym być wkur*iona 350 lat że mi dziecko wieśniaki powiesili xD film odemnie dostaje zasłużoną 2-jeczke bo w życiu mimo wszystko oglądałem już gorsze xD