Film był nudny, poza paroma momentami się naprawdę wynudziłem... Spodziewałem się po nim o wiele więcej i się zawiodłem - jak zwykle ostatnio z 'kontynuacjami'. Krzyk 4 - nuda, Oszukać Przeznaczenie 5 - nuda, Hostel 3 - nuda... Nowe horrory są słabe. Albo mi się tak wydaje, bo się naoglądałem i mnie nic nie rusza. Ale ostatnim, który mi się naprawdę podobał był Wzgórza Mają Oczy 2 (nowa wersja).
W sumie podbijam. W porównaniu do poprzednich części - moim zdaniem - był robiony na siłę. Nie wiem cóż tu więcej skomentować. Dwie poprzednie części ociekały krwią, i momentami gdzie bardziej wrażliwi mogli puścić pawia :). Jak dla mnie dwójka najlepsza. Tu nie działo się praktycznie nic. Cóż, szkoda.
No to dobrze, bo tak to na razie były same pochwały w tematach pod filmem. A polecałabyś coś ciekawego z horrorów na przykład, czego mogłem nie widzieć? W sumie ciężko odpowiedzieć, jak nie wiesz, co widziałem, ale możesz strzelić parę jakichś ciekawych, może mniej znanych, tytułów.
Dwie pierwsze czesci przede wszystkim mialy klimat a tej czesci klimatu zdecydowanie brakowalo. Poza tym film nakrecony tylko na rynek DVD wiec sie w sumie nie dziwie ze wypadl slabiej. No i racja - wyglada jak robiony na sile.
Film dla popcornów i tyle, nawet jednej fajnej śmierci nie było a jedyna w miarę klimatyczna scena, którą i tak zmarnowali to ta w komorze z dymem gdzie panna w masce bawi się kuszą. Po scenie ze zdejmowaniem twarzy od razu wyczułem,że wieje gnojem, ale film krótki to jakoś przebolałem. Śmiać mi się chce z tych wszystkich, którzy będą płakać na filmwebie po seansie ile to nie stracili pieniędzy :D