3,2 tys.
chce zobaczyć
I Am Legend 2
powrót do forum filmu I Am Legend 2

Przecież pierwsza część była kompletna, na cholerę kolejna?

Remigiusz189

Skoro pierwsza część była petarda bo takie jest moje zdanie i tych których taka tematyka filmów interesuje to dlaczego nie? Ogółem film pokazuje najbliższy scenariusz najbardziej wiarygodny który mógł by zaistnieć w naszym świecie co byście wtedy zrobili ?

Kuba_Dan

Dlatego nie że historia była kompletna, zakończyła się i nie ma sensu dorabiać czegoś na siłę, co bym zrobił? Skąd mam wiedzieć? Będę się martwił jak się coś takiego wydarzy a że się nie wydarzy to nie będę się w ogóle tym martwił i zawracał sobie dupy głupotami

Remigiusz189

Nie była kompletna, zakończenie pierwszej części zostało na ostatnią chwilę zmienione przez studio, które w tamtym czasie nie chciało kontynuować tej historii. Oryginalne zakończenie można obejrzeć na youtube, jest otwarte, a postać grana przez Willa Shitha nie ginie.

Remigiusz189

Ale kogo obchodzi że nie chcesz oglądać? W ogóle tego nie włączaj lub nie idź do kina, nie ruxumiem takiego gadania.

Remigiusz189

Ale w czym problem . Jaka kompletna ? W sumie jestem wielkim fanem tego filmu , uwielbiam atmosfere tego postapokaliptycznego swiata i ciesze sie jak dziecko na druga czesc .

Remigiusz189

jak kompletny moze byc film z ktorego wycieli w zasadzie cala zawartosc fabularna aby zbytnio nie prowokowac widza swoja glupota. mowie o wersji kinowej, ktora dziwnym przypadkiem wykastrowana zostala z wiekszosci niedorzecznego fajansu o romantycznych zombi-wampirach z uczuciami i motylkami :D

ssijto

jak czlowiek sobie poczyta o tym co dzialo sie przy powstawaniu tego filmu to az czlowiek sie zastanawia czy to nie sam Will wpadl na pomysl aby zwyczajnie dali mu sie wysadzic granatem dla swietego spokoju :D