PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10060603}
4,2 260  ocen
4,2 10 1 260
I Will Never Leave You Alone
powrót do forum filmu I Will Never Leave You Alone

Rzadko komentuje, ale tutaj czuje się wydymany bez wazeliny przez bezmózgich scriptwriterów. Tak się wypie*dolić fabularnie o własne nogi... Potencjał był, spoko oświetlenie, lokacja, motyw nawiedzonego dworu zawsze mnie kręci i to mnie skusiło. Przesadzone, na siłę, koncówka z dupy tak bardzo, że nie mogłem dojść do siebie, że cała ekipa poświęciła czas wiedząc co robi. Jumpscare'y na siłę, symbolika na siłę, wątek rodzinny na siłę. Bardzo ładna charakteryzacja wiedźmy i to chyba ja polubiłem najbardziej, bo tak ogólnie plastik, drewno i papka dla dzieciaków z 4 klasy które mogłyby być zadowolone z takiego filmu na nocce w szkole.

ocenił(a) film na 8
Frank_Octave

A ja sobię cenię dramaturgię w horrorach. Nieczyste siły wykorzystujące człowieka w najgorszych momentach ich życia. Bezlitośnie, cokolwiek nie przeżyłeś wcześniej. A jest takie przekonanie, że w słabościach ludzie łatwiej ulegają opętaniu.

ocenił(a) film na 3
MateoWLP

Jasna sprawa, szanuję i rozumiem twoje zdanie. Przekaz jest dla mnie podobnie zrozumiany jak przez ciebie. Jednak no samo wykonanie i przekazanie go widzowi niekoniecznie.

ocenił(a) film na 8
Frank_Octave

Jasne, również szanuję Twoje. Jednak chciałem się tylko podzielić opinią by dać jakiś kontrast ludziom czytającym komentarze. Gdybym się na nich wyłącznie opierał, to bym ten film odpuścił. Nie twierdzę, że jest wybitny. Po prostu coś w nim mi się spodobało. Wesołych świąt :)

ocenił(a) film na 3
MateoWLP

Pov: pierwsza normalna konwersacja na Filmwebie.

ocenił(a) film na 3
MateoWLP

Pov: pierwsza normalna konwersacja na Filmwebie.

ocenił(a) film na 3
Frank_Octave

Miłych seansów :) Wesołych świąt!

ocenił(a) film na 8
Frank_Octave

Zdecydowanie zawyżamy poziom konwersacji :D również świetnych seansów życzę! :)