Jak dla mnie jest to najlepsza aktorka grająca w tym filmie. Sama postać ma w sobie to coś, ten
swój charakter i szaleństwo. Jestem zadowolony, że to akurat ją wybrali do tej roli bo według mnie
jako aktorka spełniła się w tej roli 100procentowo A co wy o niej sądzicie? p.s moim ulubionym
cytatem jej jest ''make him pay for it'' <3 i oczywiście wywiad w, którym pokazała pazurki i oczywiście
większości podobała się scenka w windzie. :P
Wspomniałem o niej w 1 zdaniu i że się spełniła w tej roli ale temat dotyczy Johanny tak jak napisałem ;) ciekawiła mnie wasza opinia na temat postaci czyli Johanny Mason :)
Powiem jakie miałem odczucia po książkach: Gdy ją poznałem jest, nieobliczalna, Potem na arenie jej nie lubiłem i bałem się że zabije Katniss, a potem jak walczyła z nią już myślałęm że naprawdę jest groźna. Ale w Kosogłosie, żal mi jej było i ją polubiłem, a potem wątek zostaje urwany nic o niej nie wiadomo.
A z filmów to od razu ją lubiłem.
Jest, jest, bardzo popularny od premiery filmu.
Chyba że myślisz o jakiś przesłanie itd. to nie, nie jest.
Uzycie past continous nie ma sensu, bo ona cały czas MÓWIŁA, a ja po prostu zapomniało tej zasadzie do present cont. z ty to be :)
To chyba mam słaby słuch i wzrok bo tutaj jak byk jest co powiedziała https://www.youtube.com/watch?v=OYxNEK-zw9Y