PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191187}

Ikona

Icon
2005
5,9 966  ocen
5,9 10 1 966
Ikona
powrót do forum filmu Ikona

film wbew pozorom moze być niezły zrobiony na podstawie powieści forsytha tylko ten patrick...:-) no i totalny brak napisów:-)

ocenił(a) film na 1
zlyregis

Nie polecam tej ekranizacji osobom, które czytały tę książkę, bo nie ma ona z nią nic wspólnego. W sumie większego gniota już dawno nie widziałem, kino szpiegowskie w najgorszym wydaniu.

ocenił(a) film na 2
JarmiPL

Racja...film miałki i tak męczący ze szkoda oczu. Same "klisze"...wytarte schematy, i ograne sceny. Nuda na potęgę.

JarmiPL

No a ja właśnie zaopatrzyłam swoją filmoteke w ten film ;] mam nadzieje że nie będe aż tak bardzo żałować

Vampirella

bardzo słaby film, nudny, ciągnie się niemiłosiernie..Patrick widać, ze nie nadaje sie juz do filmów akcji...

ocenił(a) film na 2
zlyregis

Faktycznie bardzo słaby film. Rozwój wydarzeń przewidywalny już od samego początku, wykorzystano wiele motywów znanych z innych filmów, często widziałem różne sceny, które od razu wiedzialem jak się potoczą mimo, że film oglądałem po raz pierwszy i ostatni. A reżyser chyba zapomniał, że po nakręceniu zdjęć należy część wyciąć by film się nie dłużył, a ten był paskudnie ciągnący się.